Forum » Izdelava spletišč » Zlib mi pokvari phpbb3 design
Zlib mi pokvari phpbb3 design
techfreak :) ::
Imam zanimivo težavo. Na strežniku z vklopljeno zlib kompresijo pri phpju:
mi pokvari phpBB 3 design. Pri prikazu prve strani/seznama tem mi vsako polovico vrstice vrže v drugo vrstico.
Brez zlib-a:
Predelave Teme Prispevkov Zadnji odgovor
Z zlib-om:
Predelave Teme Prispevkov
Zadnji odgovor
Zadnji odgovor
Zadnji odgovor
Je že kdo imel podoben problem in kako ga je rešil?
zlib.output_compression = On
zlib.output_compression_level = 1
mi pokvari phpBB 3 design. Pri prikazu prve strani/seznama tem mi vsako polovico vrstice vrže v drugo vrstico.
Brez zlib-a:
Z zlib-om:
Zadnji odgovor
Zadnji odgovor
Zadnji odgovor
Je že kdo imel podoben problem in kako ga je rešil?
techfreak :) ::
Fixed!
phpBB 3 ima ob_start('ob_gzhandler'); v /includes/functions.php in tudi v /style.php (143), kjer sem ga spregledal.
Zaradi tega mi v CSSju ni upoštevalo * {padding:0px;margin:0px}, ker phpBB izpiše vse napake.
phpBB 3 ima ob_start('ob_gzhandler'); v /includes/functions.php in tudi v /style.php (143), kjer sem ga spregledal.
Zaradi tega mi v CSSju ni upoštevalo * {padding:0px;margin:0px}, ker phpBB izpiše vse napake.
nuclear ::
... ponavadi se napiše rešitev, če jo uporabnik ki je postavil vprašanje sam reši, tako da s tem pomaga naslednjim bralcem te teme. In DejanL15 je to super opravil, ne vem kaj te muči profesionalec KoMar-.
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prosim vas za mnenje o strani forum123.siOddelek: Izdelava spletišč | 2685 (2096) | csrf |
» | Vprašanje za S.P.Oddelek: Loža | 831 (643) | GupeM |
» | PhpBB3 Slovenski languge packOddelek: Izdelava spletišč | 5361 (2332) | KoMar- |
» | phpBB forum; a dela na IIS?Oddelek: Programska oprema | 1976 (1705) | boych |
» | Kako iz windows-1250 v iso-8859-2 ?Oddelek: Izdelava spletišč | 2709 (2451) | tomysux |