Forum » Omrežja in internet » s5.net
s5.net
Cwetto ::
Telekom je odkupil s5.net domeno in uporabnike.
Tudi prejšnji teden sem dobil po mailu obvestilo, vendar sem do tega dostopal preko webmaila. Sedaj pa ne vem več, kaj je treba naredit, da mail ostane. A ma še kdo kopijo tega maila, da bi povedal, če slučjano piše če je kakšen drug pop3 server za dostop do pošte.
Ali so popolnoma odklopili in priklopijo nazaja samo če se naročiš?
Tudi prejšnji teden sem dobil po mailu obvestilo, vendar sem do tega dostopal preko webmaila. Sedaj pa ne vem več, kaj je treba naredit, da mail ostane. A ma še kdo kopijo tega maila, da bi povedal, če slučjano piše če je kakšen drug pop3 server za dostop do pošte.
Ali so popolnoma odklopili in priklopijo nazaja samo če se naročiš?
radioamater ::
Telekom ti je poslal novo geslo za dostop preko POP3.
Če želiš obdržati mail na s5.net, moraš poslati osebne podatke (ime, priimek, naslov, davčna...) na info@telekom.si ali jih sporočiti telefonsko na 0808000.
Če tega ne boš storil, ti bodo 01.02.2010 izbrisali poštni predal.....
V glavnem, če rabiš še kakšne informacije se pozanimaj pri telekomu na 0808000
Če želiš obdržati mail na s5.net, moraš poslati osebne podatke (ime, priimek, naslov, davčna...) na info@telekom.si ali jih sporočiti telefonsko na 0808000.
V glavnem, če rabiš še kakšne informacije se pozanimaj pri telekomu na 0808000
Icematxyz ::
Kaj drugega od Telekoma tako ne bi pričakoval kot tiranije nad svojimi uporabniki.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telekom mobilni internet v tujiniOddelek: Mobilne tehnologije | 1512 (1474) | Kleemen |
» | Mobitel blokiral +447781470659Oddelek: Omrežja in internet | 2960 (2421) | TS_pomoc |
» | Nastavitev pošteOddelek: Pomoč in nasveti | 1142 (1094) | luuxiii |
» | Koncno je prišel moj čas.Oča bodo kupili ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1608 (1161) | Blue22 |
» | BAV (al BAU) - telomova končnicaOddelek: Omrežja in internet | 837 (654) | lordgreg |