» »

katero miško??

katero miško??

1 2
3
4

Brane2 ::

Aja, še to- za Linux je treba pri tej miški popraviti config.

Hec je v tem,d a iam ta zadeva "mode" knof, ki se obnaša nekonvencionalno. Ko ga stisneš, stvar pošlje informacijo "pritisnjen knof 13/14/15", vendar ne pošlje info "knof spuščen", ko ga spustiš. X11 server pač to dojame, kot da knof ni nikoli spuščen in začnejo se dogajati čudne stvari.

Zato je treba v configu nastaviti, da se pritiski na 13/14/15-ti knof ignorirajo.

Načinov je več, eden je opisan TU


Jaz sem si config ( /etc/X11/xorg.conf) po svoje predelal s tem da sem aktiviral drugi scroll bicikl, bom pa v kratkem aktiviral še ostale tipke in jih povezal s posameznimi aplikacijami.

Full luštkan mišon.
On the journey of life, I chose the psycho path.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Brane2 ()

tomi66 ::

Huda zadeva tale Cyborg RAT, skoda, da nimam vec casa igrat,
Razer owns(nekaj casa nazaj), moj je diamondback iz kamene dobe, samo se vedno trga
lp
www.hempaq.wordpress.com

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tomi66 ()

BigSmoke ::

jaz si tudi lastim miško R.A.T 7 inn sm z njo zlo zadovoljen

mr1two ::

Jaz pa trenutno pošiljam Roccat Kone + na zamenjavo, ker scroll wheel nekaj zafrkava. Pismo nimam sreče s temi novimi miškami:8)

Brane2 ::

Update:

Po nekem času ugotavljam, da Cyborgov R.A.T 7 ni prava zadeva zame.

Je bistveno pretežka pa pretežko drsi - "lima" se na podlago.

Poleg tega ne leži povsem lepo, vsaj v moji roki. Tudi kabel ni zadosti mehak in ga dostikrat čutiš.

Največji problem pa je senzor. Najmanjša smet, ki pride pod njega, ga čisto zmede in miški odpove ena smer- ponavadi se premika samo vodoravno.

Ko ga izpihaš, je spet v redu, samo stvar je nadležna.

Zgleda fino, dela manj fino- sploh na srednje in dolge proge.

Še vedno je zgleda zame prva izbira elcheapo kopija taprve Pilotke na najcenejši podlagi iz blaga. Sploh ob tej smešni ceni- oboje dobiš skupaj za €5, mogoče celo manj. Obvezno razdretje in krivitev fedra na koleščku, da je "klik" ob vrtenju bolj mehak...
On the journey of life, I chose the psycho path.

mr1two ::

Še update glede kone +:
Zadeva ima dosti možnosti(predvsem costumization), ki je pa niti približno ne izkoriščam dosti. Tisti scroll wheel je bil defekt, tko da sm kr novo dobil in zaenkrat je vse OK. Po podlagi drsi odlično, ni je slišat...
Zaenkrat nimam pripomb, kar se mi zdi pa malo hecno je to, da se desen klik po zvoku razlikuje od levega. Stvar, ki se jo je treba nekoliko navadit(na začetku sem mislil, da je kaj narobe).

ne_ti_si ::

moram povedat da sem imel veliko mišk predvsem razerjev in sem s sedanjo RAT7 zelo zadovoljen...miš mi sede v roko u nulo laser je oring precizno natančen sploh me pa navdušuje "precizen" gumbek(slow premikanje).....Brane2 res čudno...RAT7 uporabljam cca. pol leta in še nisem imel niti 1x podobnih težav....
ASUS Rampage III Extreme / i7 950 4.5Ghz / Nvidia 2x GTX570 SLI 950/1150/1800
G-Skill 3x2GB / X-fi Fatal1ty Platinum / WD1002FAEX SATA 6Gb / SSD Corsair 64GB
EKWB CPU + GPU / SAITEK R.A.T.7 / Logitech G15, G35, THX Z5500 / Corsair HX1000W

Zgodovina sprememb…

Dua'L ::

Rat 7 je celo v guinesovi knjigi rekordov
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

Jerry000 ::

Ko sem pred letom kupoval miš, sem tut js bil sprva zainteresiran za r.a.t. miš. Po več review in video sem prišel do zaključka da r.a.t. ni vredna mojega denarja. Odločil sem se raje za logitech G700. Ima še fino gumbe da jih lahko uporabljam custome v igrah ala RPG in podobno. Uporabljam jo že 1 leto in mi res ni žal tistih 90€. Vredno nakupa

Alessio983 ::

js pa uporabljam cirka 3 lete že Logitech G9 ,in je top miška, nobenih težav, super drsi, samo cenovno še vedno draga

http://www.logitech.com/en-gb/mice-poin...

tinlad3n ::

Jaz imam Logitech G500 in sem izjemno zadovoljen.

Dua'L ::

Jerry000 je izjavil:

Ko sem pred letom kupoval miš, sem tut js bil sprva zainteresiran za r.a.t. miš. Po več review in video sem prišel do zaključka da r.a.t. ni vredna mojega denarja. Odločil sem se raje za logitech G700. Ima še fino gumbe da jih lahko uporabljam custome v igrah ala RPG in podobno. Uporabljam jo že 1 leto in mi res ni žal tistih 90€. Vredno nakupa

Jaz sem tud pogledal veliko testov in sem jo kupil in mi ni žal denarja miška je res 1A praktično se prilega vsaki roki ker lahko vse spreminjaš na njej.Mel sem pa že logi. g700, razer mamba imperator, roccat kone plus.
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

TheHusky ::

Osebno uporbljam razer lachesis 5600dpi verzijo. Je narejena za levičarje in desničarje in moram rečt da mi je zlo ušeč ko lahko spreminaš barve LED-ic v koleščku in na "riti" miške. Tudi veliko boljš mi jo je držati v primerjavi z "ergonomičnimi" miškami za desničarje...

demon#666 ::

Pozdravljeni!
Čas je da zamenjam mojo miško, pa me zanima, kaj priporočate za photoshop, premiere pro in igre, predvsem FPS.
Gledal sem Razerjeve miške, vedno so mi bile kot nekaj več, vendar po nekaj reviewih sem ugotovil, da to ni to. Najbolj sta mi padli v oči slednji:
1. Steelseries Xai (laser)
2. Logitech G9x

Obe miški sta mi všeč, vendar stilsko bolj Xai.
Če ima kdo omenjeno miško bi prosil za mnenje, saj za G9x sem prebral tukaj na forumu, da je odlična stvar.
Tudi kakšen (boljši) predlog prav pride.
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3

hamurabi ::

Tudi sam iščem eno konkretno brezžično miško, da lepo sede v roko (logitech "nano" občutno premajhna), da je dokaj natančna. Iger ne igram, rabim zgolj za vsakdanje delo (pretežno brskanje po netu, word, cca 2-3 uri na dan). Cena...recimo okoli 40€...kaj mislite, kaj naj vzamem?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: hamurabi ()

Jerry000 ::

probaj pogledat mali na mimovrstah in dab brezžične miške in ceno do 40€ pa boš videl če je kaj zate:)

6151 ::

Da nebom odpiral nove teme

Okoli 3 leta stara miška M510 že "umira", včasih ko kliknem ne zazna, srednji gumb ne dela, drsne noge so že odpadle >:D
Iščem torej novo miško, okoli 60€ bi dal za njo.
Boljše je če je žična, rabim pa jo za igranje iger vseh vrst, ampak ne rabim veliko gumbov na miški. Simetrične miške mi ne ležijo najbolj, ampak če je kakšna po velikosti podobna M510, le da je boljša, jo takoj kupim.
Gledal sem te
http://www.mimovrste.com/artikel/225005...
http://www.mimovrste.com/artikel/225004...
http://www.mimovrste.com/artikel/225005...
Še najbolj od teh se mi zdi m8000x najboljša, ker je kar podobna m510.

Prosim vas za mnenja, predvsem če kdo ima katero od teh mišk
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: 6151 ()

BigSmoke ::

logitech g500 je najbolša izbira

TehDucky ::

Imel G5 (podobna kot G500), dobra miška samo enostavno nisem zdržal z takim kablom, ki ga je imela, mogoče mi je bila za odtenek prenizka.
Zdaj imam MX Performance, sicer izredna miška, ni nobenega lag-a ko premikaš miško, če ti na miški zmanjka baterije, si lahko zrihtaš žično miško v 5 sekundah, samo kabel priklopiš in si ready to go.
Je pa žal zame malo premalo robustno narejena, ker veliko v roke švicam se ob strani pri stranskih gumbih ko je srebrna barva, se že začenja luščit, v stranske tipke se dostikrat nabere svinjarija, ker jih uporabljam za push to talk, pa še mouse wheel se je obrabil do te mere, da ni več srebrn na eni strani ampak rdeč. Na levem pa desnem kliku se mi dostkrat tudi nabere švic pa to in rabim pucat dosti. Na G5 nisem nikdar rabil pucat ničesar, mogoče enkrat na par mescov z neko cunjo pa se ni sploh nč poznalo, samo cunja malo temna ratala.
Kolega ima isto MX Performance pa nima nikakršnih problemov ker pač ne švica v roke in je še zdaj po 2 letih super, medtem ko moja ima že kar vidne posledice obrabe po dobrem letu.
Overall je miška super bi si še eno kupil saj je izredno natančna, se prilagaja moji roki ulito, rad bi videl da bi bila izdelana mal boljše, kakšen tak material kot je bil čez G5.
Pa MX Performance je dovolj dobra za gaming kljub temu, da ni žična.
Na sestavi.si jo maš par € še ceneje

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: TehDucky ()

6151 ::

Bom potem kar MX vzel, v Avstriji je 60€
m8000x pa torej ni vredu?
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB

Selassie ::

A pozna kdo ksno misko ki ima doseg 7m + se ena stena je vmes. Imam eno od logitecha pa mi ne lovi tako dalec.

Gerapa ::

Zdravo fantje!

Že 5 let imam miško Lgitech MX Performance (starejšo verzijo) in zelo sem zadovoljen z njo. Sedaj je le prišel čas za menjavo.
Razmišljam o nakupu nove MX, vendar ugotavljam, da me kabel pri miški sploh ne bi motil, zato sprašujem, če pozna kdo podobno (tudi po kvaliteti) miško, ki ni wireless in s tem cenejša?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gerapa ()

TehDucky ::

Imam to novo MX performance, pa je vredna svojga dnarja, samo če pa želiš cenej čez pridt pa kakšno G400, meni se zelo dopade iz Logitech nabora, za 33€ pri sestavi.si http://www.sestavi.si/index.php/item/di...

gambler ::

Po mojem mišljenju je skoraj brezveze spraševati druge ljudi katero miško kupiti! Je zelo subjektivna stvar. Jaz sem kupil pred kratkim miško G500 in sem je moral vrnit, ker me je pričelo bolet v zapestju! Na srečo so v trgovini kjer sem jo kupil, bili tolk prijazni, da so mi dali denar nazaj. Po tem sem vzel Deathadder Respawn, ki sem je bil nekako navajen že malo od brata, ki si jo lasti, pa mi še ta dela rahle težave (malo prevelika za mojo roko), samo se bo dalo navadit.
Na voljo so 3 tipi mišk, glede na to kako jih držiš: "claw", "palm" in še nekaj vmes, ki se trenutno ne spomnim. V glavnem se moraš OP prvo vprašati kateri tip je najbolj primeren za tebe. Mogoče je OP to vedel, mogoče tudi ne. Oprostite za pridigo, samo sem samo hotel izraziti, da izbrati novo miško ni kar tako! Število gumbov na miški, ti pa nič ne koristi, če ti ne "sede" v roko.
LP

b00mer ::

IMPERATOR !

Gerapa ::

gambler hvala za mnenje, napisal sem da si že 5 let lastim Logitech MX in mi zelo ustreza, želel bi podobno, vendar cenejšo kabel varianto, če sploh obstaja kaj takega.

Prepričan sem da je Razer Imeprator zelo dobra miška, vendar ni skoraj nič cenejša od MX, dosti boljša (če sploh?) pa verjetno tudi ne. Naj še dodam, da miške ne potrebujem za igre, temveč za grafično delo in vsakdanje stvari ala internet.

Pro_moted ::

Gerapa je izjavil:

gambler hvala za mnenje, napisal sem da si že 5 let lastim Logitech MX in mi zelo ustreza, želel bi podobno, vendar cenejšo kabel varianto, če sploh obstaja kaj takega.

Prepričan sem da je Razer Imeprator zelo dobra miška, vendar ni skoraj nič cenejša od MX, dosti boljša (če sploh?) pa verjetno tudi ne. Naj še dodam, da miške ne potrebujem za igre, temveč za grafično delo in vsakdanje stvari ala internet.



Logitech G400. Jaz jo uporabljam za igre, grafično delo in vse drugo. Super miška, dobri materiali na otip, osebno se mi dopade da cela roka počiva na njej, 3200dpi senzor, kar je vrh glave za moje pojme.
Poskusi, nenazadnje je to naslednica MX518 miške.Cene se gibljejo od 35-38 evrov.
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pro_moted ()

69charger ::

Jaz se odločam med Logitech G300 in Roccat Pyra ROC-11-300. Vglavnem za igranje FPS iger in Photoshop. Malce se nagibam k Pyro ker zraven dobim še podlogo. Kakšni predlogi?
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

Jinto ::

1309976 ::

No bom še jaz vprašal:

1. je pri laserskih miškah sploh potrebna podloga (ob uporabi na normalni leseni pisalniški mizi), se sploh kaj pozna v kvaliteti zaznave?
2. tudi sam iščem primernega ne predragega glodalca (mamba je glede na uporabo verjetno žal predraga :D ), pri čemer se bo uporabljal v 75 % procentih za normalno delo z compom in mogoče kje 25 % za špile (kak BF2 Vietnam), mora bolj ali manj delovati na večini podlag, vireless je plus ni pa nuja (ne maram kablovja na mizi), primerna odzivnost v FPSjih - da vidim razliko z starimi "navadnimi" glodalci, dober dizajn je plus ni pa nuja (mi pa ne sedejo avtobot oblike miši), desničar, večinoma sem uporabljal logitech nisem pa vezan na znamko. Cena naj bi bila med 40 in 60 euri. Po netu sem našel g9x za 48 eurov (sicer žal MW3 edicijo) ter g700 za 60 do 65 eurov, g500 za 41 evrov, Performance MX za 55 evrov...od navedenih se nagibam k g700, čeprav verjetno res ne potrebujem takšne miši...sem si pa prek utuba ogledal še par predstavitev mambe in mi je mišjak, čeprav predrag, kar všeč (dizajnersko gledano), škoda da se ga v provinci ne da videti vživo (vsaj jaz ne vem kje bi ga v CE imeli naprodaj)...
3. mogoče kdo ve za pc trgovino v Celju kjer bi bilo mogoče stestirati kakšno od navedenih miši (BB sem že obiskal) ali katerega od boljših Razerjev ali v temi navedeni Sensei.

Če g9x res oddaja zvok bo odpadel, ker bi me preveč nerviralo. :D

Kak nasvet?

Lp

IvoJan ::

vsi ki kupujete novo miško vam toplo priporočam da si pogledate logitech g300. kupil sem jo par dni nazaj in sem navdušen :)
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|32gb 6000 CL32 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

miraldi ::

Priporočam Logitech G500 meni je po 5ih dneh uporabe zakon, miška zelo kvalitetno narejena in res je natančna v piko(zelo dobra za fps igre) pa še obtežiš jo lahko kar je res super+vse gumbe si lahko naštimaš kakor ti paše. Pejte jo sprobat v kakšen bigbang prodaja se pa za neprevisoko ceno 51Eur(razen v bigbangu 70Eur).
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Janac ::

Jaz pa priporočam Gigabyte M6900. Za to ceno je zakon.

oemdzi ::

Res je m6900 zakon pa ceprav je miraldi imel z njo neverjetno smolo, ker po dogodku sodec bi moja morala biti ze vsaj 100x fuc:D

@1309976: ne se sploh ne opazi razlike ce po mizi ali podlogi drgnes (le da gre po podlogi ponavadi bolj gladko), sem si pa tako staro mizo zdrajsal, da je na koncu izgledala kot da sem jo iz smetisca vzel.

p.s. mogoce kdo ve kje bi se dalo kupit podlogo za tipkovnico ? po moznosti gumijasto na obeh straneh ter po moznosti tanko, ker mi tipkovnica po mizi bezi in ze opazam da je tisti predel bolj gladek in me je strah da se bo tudi nova miza znucala.

KTr1sk ::

Jaz uporabljam Microsoft SideWinder X8 že nekje 2 leti...do zdaj še dela enako kot je bila nova, samo en problem je ker je bila (je) predraga, drugača pa super miš, baterije nikoli ne zmajnka ker dela tudi brez baterije če jo vklopiš na kabel!
http://www.dinokomp.si/product_info.php...
http://www.mimovrste.com/artikel/225007...
http://www.newegg.com/Product/Product.a...
i7-11700kf,32gb-3200mhz,6700xt,nvme2x,hdd4x

Jerry000 ::

miraldi je izjavil:

Priporočam Logitech G500 meni je po 5ih dneh uporabe zakon, miška zelo kvalitetno narejena in res je natančna v piko(zelo dobra za fps igre) pa še obtežiš jo lahko kar je res super+vse gumbe si lahko naštimaš kakor ti paše. Pejte jo sprobat v kakšen bigbang prodaja se pa za neprevisoko ceno 51Eur(razen v bigbangu 70Eur).



Res je, men po 1 leti še vedn dela kot prvi dan:). Vredna nakupa

TehDucky ::

Jah saj ko pa Logitech prodaja miško za podobno ceno je pa vse okay ? http://www.mimovrste.com/artikel/225005...
Pač se vzame v zakup, da več kot odšteješ več dobiš. Če bi menjal mojo MX performance bi jo samo zaradi slabe kvalitete ohišja, namreč ni švic odporen in je po 1 letu miška enostavno grozna na pogled.

Janac ::

oemdzi je izjavil:

Res je m6900 zakon pa ceprav je miraldi imel z njo neverjetno smolo, ker po dogodku sodec bi moja morala biti ze vsaj 100x fuc:D

@1309976: ne se sploh ne opazi razlike ce po mizi ali podlogi drgnes (le da gre po podlogi ponavadi bolj gladko), sem si pa tako staro mizo zdrajsal, da je na koncu izgledala kot da sem jo iz smetisca vzel.

p.s. mogoce kdo ve kje bi se dalo kupit podlogo za tipkovnico ? po moznosti gumijasto na obeh straneh ter po moznosti tanko, ker mi tipkovnica po mizi bezi in ze opazam da je tisti predel bolj gladek in me je strah da se bo tudi nova miza znucala.


oemdzi katero podlogo uporabljaš? imaš verzijo 2?

miraldi ::

oemdzi je izjavil:

Res je m6900 zakon pa ceprav je miraldi imel z njo neverjetno smolo, ker po dogodku sodec bi moja morala biti ze vsaj 100x fuc:D

@1309976: ne se sploh ne opazi razlike ce po mizi ali podlogi drgnes (le da gre po podlogi ponavadi bolj gladko), sem si pa tako staro mizo zdrajsal, da je na koncu izgledala kot da sem jo iz smetisca vzel.

p.s. mogoce kdo ve kje bi se dalo kupit podlogo za tipkovnico ? po moznosti gumijasto na obeh straneh ter po moznosti tanko, ker mi tipkovnica po mizi bezi in ze opazam da je tisti predel bolj gladek in me je strah da se bo tudi nova miza znucala.


Hja ne vem, jaz mam slabo izkušnjo znjo. Mogoče je bila ravno moja miš slabše izdelave ki so jo vseeno dali v prodajo. Vglavnem tista 2dni ko sem uporabljal m6900 mi je bila miš všeč. Čepral je nebi kupil ponovno. Logitech je zakon, z vsemi njihovimi izdelki katere sem imel sem bil vedno zadovoljen :)
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Janac ::

miraldi si imel verzijo 2?

oemdzi ::

kako pa vem za misko ce je verzija 2 ? Spodaj pise samo M6900 precision gaming mouse

podlogo za misko pa imam gigabyte ghost


za to ceno nic slabsa od prejsne razer mantis speed, ali pa steelseries qck+, najboljsa do sedaj mi je bila pa QPAD samo problem je bil v temu, da se je zelo hitro znucala in po tistem je bila navadno sranje, na zacetku mi je bila pa najboljsa podloga od vseh, drselo je kot po ledu (kar je za tekstilne podloge prava redkost)

Janac ::

Meni na škatli piše Version 2 oz. V.2 je pa razlika v embalaži z prejšnimi verzijami pa še kaj.

Jaz pa sploh nimam podloge, morm neki nabavt.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Janac ()

miraldi ::

Janac je izjavil:

miraldi si imel verzijo 2?


Sem pogledal na škatlo od miške in piše V.2

Btw ko sem videl škatlo in kako lepo je noter miška postavljena mi je blo to ful všeč, kda bi kakšno uro kupil ne pa miške.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Assass1n ::

oemdzi je izjavil:

Res je m6900 zakon pa ceprav je miraldi imel z njo neverjetno smolo, ker po dogodku sodec bi moja morala biti ze vsaj 100x fuc:D

@1309976: ne se sploh ne opazi razlike ce po mizi ali podlogi drgnes (le da gre po podlogi ponavadi bolj gladko), sem si pa tako staro mizo zdrajsal, da je na koncu izgledala kot da sem jo iz smetisca vzel.

p.s. mogoce kdo ve kje bi se dalo kupit podlogo za tipkovnico ? po moznosti gumijasto na obeh straneh ter po moznosti tanko, ker mi tipkovnica po mizi bezi in ze opazam da je tisti predel bolj gladek in me je strah da se bo tudi nova miza znucala.

Razer Goliathus XL imaš v TechTrade za slabih 30€ imam in je super, tipkovnico postaviš tako kot hočeš, da imaš za miš prostor.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

oemdzi ::

Razer Goliathus XL imaš v TechTrade za slabih 30€ imam in je super, tipkovnico postaviš tako kot hočeš, da imaš za miš prostor.


To sem ze la lanpartijih gledal te ljudi ki so imeli tipkovnico kar na pol podloge, meni so pa celo mizo mogli spraznit :D. Imam dokaj specificno drzo in imam tipkovnico od miske skoraj pol metra vstran in tudi sicer potrebujem celo podlogo za miskine manevre, ker mi high sens nikakor ne sede.

Pro_moted ::

http://www.mimovrste.com/artikel/213001...

A ima kdo to ? Moram tudi nekaj nabavit, da nebom po mizi čohal :D
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX

Jerry000 ::


Dua'L ::

GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

spirit ::

Tale Taipan je kr ok miška, sploh men je bla fajn k mi je dobila stavo (sm dubu avto od sodlevaca :D)
drgač pa je kr odzivna, z dvema senzorjema in programbilnimi gumbi, simetrična... Go for it :)

Dua'L ::

spirit je izjavil:

Tale Taipan je kr ok miška, sploh men je bla fajn k mi je dobila stavo (sm dubu avto od sodlevaca :D)
drgač pa je kr odzivna, z dvema senzorjema in programbilnimi gumbi, simetrična... Go for it :)

Imaš mogoče windows 8, ker meni ne delajo driverji gor za miško?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
1 2
3
4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Top gaming miška (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Kaj kupiti
38294882 (51778) Kr_Edn
»

Gaming miška

Oddelek: Kaj kupiti
4817112 (15422) Antares88
»

Gaming miška (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6314716 (12988) mr1two
»

Mnenja glede teh mišk (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
10618868 (16630) jazbec

Več podobnih tem