Forum » Kaj kupiti » 4GB kit (DDR2 2x2GB) za P5KC
4GB kit (DDR2 2x2GB) za P5KC
s1m0n ::
No tako je Crucial so popolnoma nestabilni z to matično 4GB kit DDR2 Crucial Ballistix
In zdaj iščem rame, ki bodo normalno delovali v tej matični in to 2x2GB DDR2 kit 800MHz.
Tako, da tisti ki imate P5KC in 2x2GB rame katere imate not in delujejo normalno ?
Crucial izpade 2x2GB ne deluje vredu, 2x1GB je deloval normalno.
In zdaj iščem rame, ki bodo normalno delovali v tej matični in to 2x2GB DDR2 kit 800MHz.
Tako, da tisti ki imate P5KC in 2x2GB rame katere imate not in delujejo normalno ?
Crucial izpade 2x2GB ne deluje vredu, 2x1GB je deloval normalno.
dzinks63 ::
Imam z P5KC 2x2GB ddr2 G.Skill F2-8000CL5D in delajo vseskozi bp. Tudi z navito mašino. Zahtevajo pa 2,1V. Najbrž bi tudi ti moral dvigniti voltažo na tvojih ramih za stabilno delovanje.
Zvišanje napetosti tudi ni pomagalo so mi tudi tam kjer sem jih kupil to svetovali 2.1V ni pomagalo pa tudi 2.2V ne, računalnik nepričakovano zmrne le če je le 1 palčka not se to ne dogaja, sta pa obe palči OK. Bom pogledat G.Skill kje jih lahko kupim.
No na netu jih nisem našel :)
Še kateri drugi ki delujejo normalno kakšni Kingston glede na to da jih ASUS uradno podpira!
No na netu jih nisem našel :)
Še kateri drugi ki delujejo normalno kakšni Kingston glede na to da jih ASUS uradno podpira!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: s1m0n ()
No trenutno jih bom poslal nazaj in jih zamenjal z TeamGroup 2x2GB DDR2 4-4-4-12 pa bom videl če bodo normalno delovali, ker sem že imel TeamGroup in so delovali kot morajo ampak so bili 2x1GB (64MB čipi).
T-Majo ???
T-Majo ???
Mah sem ugotovo da so ti Crucial rami slabe kvalitete :) Crkujejo skoraj vsi prejšni so mi prav tako odpovedali po celotni liniji :)
Ko dobim TeamGroup 2x2GB kit poročam, kako deluje! Trenutno sem na 2GB kitu od njih in ni problemov, Crucial sem odstranil.
Ko dobim TeamGroup 2x2GB kit poročam, kako deluje! Trenutno sem na 2GB kitu od njih in ni problemov, Crucial sem odstranil.
letmein ::
No trenutno jih bom poslal nazaj in jih zamenjal z TeamGroup 2x2GB DDR2 4-4-4-12 pa bom videl če bodo normalno delovali, ker sem že imel TeamGroup in so delovali kot morajo ampak so bili 2x1GB (64MB čipi).
T-Majo ???
Sam imam točno te kot si naročil na zgoraj omenjeni matični, delajo brez problema na navitem sistemu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P5K] Katere 2x2 DDRII Rame Kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1261 (1007) | Jst |
» | Dilema ramiOddelek: Kaj kupiti | 1280 (1090) | GrimReaper |
» | Gamer sistemOddelek: Kaj kupiti | 1370 (1370) | TokioGangsta |
» | TeamGroup Xtreem PC4000 BH-5Oddelek: Navijanje | 3207 (1874) | _ALF_ |
» | Kateri rami DDR delujejo pri 300 Mhz (DDR600)???Oddelek: Navijanje | 1313 (1048) | JIM22 |