Forum » Programiranje » google maps - izračun razdalje in čas prihoda
google maps - izračun razdalje in čas prihoda
KmelJo ::
Zanima me, če je kdo delal s tem oz že ima narejeno to zadevo.
Gre se za to, da ko vnesem 2 točki(latitude, longitude), bi naj vrnilo razdalja med točkama in predviden čas prihoda na točko 2, vendar časa nikakor ne morem izračunati.
Delam v php, ne v javascript!
Gre se za to, da ko vnesem 2 točki(latitude, longitude), bi naj vrnilo razdalja med točkama in predviden čas prihoda na točko 2, vendar časa nikakor ne morem izračunati.
Delam v php, ne v javascript!
Ni važn', kdo zmaga, sam' da mi ne zgubimo!!!
dr. Zgemba ::
Če delaš z Google maps se težko izogneš javascriptu.
Najkrajšo razdaljo med dvema točkama na zemlji lahko sicer v splošnem izračunaš takole.
Z mapsi lahko uporabiš metodo distanceFrom razreda GLatLng.
Če bi rad razdaljo po cestah, moraš najprej narediti GDirections, potem lahko uporabiš getDistance in getDuration.
Sicer pa: t=s/v
Najkrajšo razdaljo med dvema točkama na zemlji lahko sicer v splošnem izračunaš takole.
Z mapsi lahko uporabiš metodo distanceFrom razreda GLatLng.
Če bi rad razdaljo po cestah, moraš najprej narediti GDirections, potem lahko uporabiš getDistance in getDuration.
Sicer pa: t=s/v
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prikaz optimalne poti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7278 (5687) | mauriciofabi |
» | google maps apiOddelek: Izdelava spletišč | 1701 (1540) | Bob Rock |
» | Moja velika skrivnost!Oddelek: Loža | 2936 (1644) | guest #44 |
» | [Algoritem] Kako do najkrajše poti na med točkamiOddelek: Programiranje | 3248 (2836) | Spura |
» | Razdalja med dvema točkama v SlovenijiOddelek: Znanost in tehnologija | 9097 (8492) | gani-med |