Forum » Pomoč in nasveti » Tisk na plastične 3D predmete
Tisk na plastične 3D predmete
6500 ::
Rabim pomoč!
Doma bi rad sam potiskal manjše serije plastičnih predmetov (plastični darilni žetoni). Torej po zgornji strani in po strani (v krogu). Podobno kot recimo kovanec za 2EUR, ki ima tist (ubod) tudi po obrobi.
Zdaj pa me zanima kaj bi bilo najboljše za svoj denar in dobljeno kvaliteto. Sitotisk ali samolepilne folije oz kakšna druga tehnika? Seveda se napis ne sme hitro sprati oz odstopati, površina žetonov je sicer ravna ampak malo hrapava. Kaj uporabiti?
Lahko pa (če ni prepovedano) tudi postate kakšen link do tiskarnega foruma, ker ga sam nisem našel.
LP zaenkrat
Doma bi rad sam potiskal manjše serije plastičnih predmetov (plastični darilni žetoni). Torej po zgornji strani in po strani (v krogu). Podobno kot recimo kovanec za 2EUR, ki ima tist (ubod) tudi po obrobi.
Zdaj pa me zanima kaj bi bilo najboljše za svoj denar in dobljeno kvaliteto. Sitotisk ali samolepilne folije oz kakšna druga tehnika? Seveda se napis ne sme hitro sprati oz odstopati, površina žetonov je sicer ravna ampak malo hrapava. Kaj uporabiti?
Lahko pa (če ni prepovedano) tudi postate kakšen link do tiskarnega foruma, ker ga sam nisem našel.
LP zaenkrat
6500 ::
Če vem prav je tampotisk le eno ali dvobarven (ostalo je zelo drago, da bi zdaj imel doma) jaz pa rabim večbarvni tisk. In tudi precej natančen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predelava tuje tipkovnice v slovenskoOddelek: Pomoč in nasveti | 3749 (460) | Gagatronix |
» | sitotisk tipkovniceOddelek: Strojna oprema | 818 (689) | SeMiNeSanja |
» | Vprašanje glede štempiljk in tiskanjaOddelek: Loža | 1010 (784) | fosil |
» | tekočina za 3d nalepkeOddelek: Kaj kupiti | 1473 (1045) | simnov |
» | tiskanje mikrofonske gobiceOddelek: Pomoč in nasveti | 1846 (1519) | IAD2010 |