Forum » Programska oprema » Windows 7 Tečno menjavanje tipkovnice
Windows 7 Tečno menjavanje tipkovnice
HIP_HOP ::
Pozdravljeni!
Uporabljam slovensko tipkovnico za brskanje po internetu in angleško za programiranje.
Moti pa me, da ko odprem katerkoli program, mi Windows 7 avtomatsko prestavi layout tipkovnice na slovensko.
Sedaj sem težavo rešil z bližnjico na tipkovnici, a vseeno je to avtomatsko menjavanje layouta zelo moteče.
Tako, da če kdo ve za kakšen program, ki bi to onemogočil se priporočam.
LP
Uporabljam slovensko tipkovnico za brskanje po internetu in angleško za programiranje.
Moti pa me, da ko odprem katerkoli program, mi Windows 7 avtomatsko prestavi layout tipkovnice na slovensko.
Sedaj sem težavo rešil z bližnjico na tipkovnici, a vseeno je to avtomatsko menjavanje layouta zelo moteče.
Tako, da če kdo ve za kakšen program, ki bi to onemogočil se priporočam.
LP
- spremenil: HIP_HOP ()
Duhec ::
Control Panel, Region and language, zavihek "Keyboards and languages", klikni na Change keyboards, pod "Default input language" nastavi na English, restartaj in katerkoli program boš odprl bo privzeto na angl. tipkovnico.
Med jeziki pa preklapljaš kot je povedal že @jumo.
Med jeziki pa preklapljaš kot je povedal že @jumo.
HIP_HOP ::
Jumo vem, da je bližnjica alt+shift. Sam kateri koli program odprem, mi zamenja tipkovnico na slovensko, kar pa po več urnem delu postane moteče.
Hvala Duhec, bom preizkusil tvoj predlog.
Hvala Duhec, bom preizkusil tvoj predlog.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo napaka - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1220 (881) | Riff |
» | Imac in slovenska tipkovnicaOddelek: Pomoč in nasveti | 6560 (6320) | bauci |
» | šumniki v ukaznem pozivuOddelek: Operacijski sistemi | 2111 (1146) | GTX970 |
» | Programerji in keyboard layout. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9858 (8905) | kunigunda |
» | Katero tipkovnico uporabljate? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 14416 (12175) | Half-Saint |