Forum » Pomoč in nasveti » grafična kartica - AGP ali PCI???
grafična kartica - AGP ali PCI???
Madmax_ ::
Pozdravljeni!
Rad bi dal novejšo grafično v moj stari računalnik. Imam plato z eno 4xAGP režo ter petimi 32-bitnimi PCI režami. Zdaj je grafična v 4XAGP reži.
Ni mi čisto jasno kakšno kartico moram kupiti. Ali takšno "starejšo" z 4XAGP vodilom ali lahko tudi z PCI vodilom???
In ali je PCI in PCI-E eno in isto??
Hvala za odgovore in lp
Rad bi dal novejšo grafično v moj stari računalnik. Imam plato z eno 4xAGP režo ter petimi 32-bitnimi PCI režami. Zdaj je grafična v 4XAGP reži.
Ni mi čisto jasno kakšno kartico moram kupiti. Ali takšno "starejšo" z 4XAGP vodilom ali lahko tudi z PCI vodilom???
Hvala za odgovore in lp
Sami ::
Pozdravljeni!
PCI in PCI-E ni isto.
Kupi kakšno novejšo kartico na AGP 8X vodilu pa bo.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Madmax_ ::
OK hvala. Bom kupil kartico z AGP ..
Kaj pa kartica z AGP 8X dela na matični z AGP 4X???
Tukaj sem našel kartice http://www.mimovrste.com/katalog/968/ag... z agp vodilom...
Mi lahko kdo predlaga katero naj kupim, da bo kopaktabilna s starim PC s procesorjem 1.67 GHz.. Najdražje sigurno ne...
Mogoče bi bila dobra Asus ATI Radeon AH3450 HTP, 256MB za moj PC.
Thx in lp
Kaj pa kartica z AGP 8X dela na matični z AGP 4X???
Tukaj sem našel kartice http://www.mimovrste.com/katalog/968/ag... z agp vodilom...
Mi lahko kdo predlaga katero naj kupim, da bo kopaktabilna s starim PC s procesorjem 1.67 GHz.. Najdražje sigurno ne...
Mogoče bi bila dobra Asus ATI Radeon AH3450 HTP, 256MB za moj PC.
Thx in lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova anketa: AGP, PCI, PCI Express, PCI-X? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 7796 (6613) | kixs |
» | iz AGP na PCIOddelek: Pomoč in nasveti | 1955 (1843) | Jakka |
» | AGP v PCX režo ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1407 (1147) | Kr_Edn |
» | PCI-E in AGP na eni ploščiOddelek: Novice / Grafične kartice | 3022 (3022) | franci |
» | Prihodnost PCI Express vodila pri grafičnih karticahOddelek: Novice / Grafične kartice | 3912 (3912) | Mr.B |