Forum » Kaj kupiti » Grafični kalkulator TI-Nspire CAS vs. TI-89 Titanium
Grafični kalkulator TI-Nspire CAS vs. TI-89 Titanium
Reaper ::
Pozdravljeni!
Ker na to temo na forumu nisem našel nobenega pametnega odgovora se obračam na vas. Sem pred nakupom grafičnega kalkulatorja in sem izbor zožal na 2 kalkulatorja, kot že omenjeno na TI-Nspire CAS in TI-89 Titanium.
Osebno mi je bolj všeč TI-Nspire CAS, že zato ker je novejši in zaradi bolj preglednega zaslona (višja resolucija), sem pa nekje zasledil da ta model naj ne bi podpiral izrisovanja 3D grafov in računanja parametrilnih funkcij, TI-89 Titanium pa naj bi to znal.
Prosil bi koga ki se spozna na te vrste kalkulatorjev da mi da kakšen pameten nasvet, saj se sam s temi kalkulatorji soočam sam. Hodim na Fakulteto za elektrotehniko če vam to kaj pomaga.
Že vnapej se zahvaljujem za odgovore!
Ker na to temo na forumu nisem našel nobenega pametnega odgovora se obračam na vas. Sem pred nakupom grafičnega kalkulatorja in sem izbor zožal na 2 kalkulatorja, kot že omenjeno na TI-Nspire CAS in TI-89 Titanium.
Osebno mi je bolj všeč TI-Nspire CAS, že zato ker je novejši in zaradi bolj preglednega zaslona (višja resolucija), sem pa nekje zasledil da ta model naj ne bi podpiral izrisovanja 3D grafov in računanja parametrilnih funkcij, TI-89 Titanium pa naj bi to znal.
Prosil bi koga ki se spozna na te vrste kalkulatorjev da mi da kakšen pameten nasvet, saj se sam s temi kalkulatorji soočam sam. Hodim na Fakulteto za elektrotehniko če vam to kaj pomaga.
Že vnapej se zahvaljujem za odgovore!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kalkulator za študijOddelek: Šola | 6460 (3326) | seminal |
» | Pomoč - nakup kalkulatorjaOddelek: Šola | 5037 (4705) | Stewie G |
» | Kalkulator na maturiOddelek: Loža | 14753 (13250) | galu |
» | kalkulatorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2019 (1609) | steev |
» | KalkulatorOddelek: Kaj kupiti | 1249 (1022) | antonija |