Forum » Operacijski sistemi » w7 boot težava
w7 boot težava
CleanPower ::
na disku J: mam naložen w7, problem pa je v tem da je boot datoteka na disku D:. imam samo ta dva diska. disk D: bi rad formatiral, pa ga ne morem.
sem že probal odklopit disk D: iz sata vodila in preko zagonskega dvd-ja popravit stvar a je problem da ne najde nobenega os-a. piše da če os ni listed, da naj loadam driverje. pol kliknem load drivers se pa odpre brskaj po disku. nevem kakšne driverje misli. probal sem tudi z comand promptom v zagonskem dvd-ju a je stvar ista saj ne najde inštalacije w7.
kako naj boot datoteko prestavim na disk J:? na disku D: sem zbrisal vse vidne datoteke, a zgleda je boot file neviden.
mogoče obstaja kak program za force format, da bi potem na novo zapisal boot datoteko na disk J: z easyBCD?
hvala za pomoč,lp
sem že probal odklopit disk D: iz sata vodila in preko zagonskega dvd-ja popravit stvar a je problem da ne najde nobenega os-a. piše da če os ni listed, da naj loadam driverje. pol kliknem load drivers se pa odpre brskaj po disku. nevem kakšne driverje misli. probal sem tudi z comand promptom v zagonskem dvd-ju a je stvar ista saj ne najde inštalacije w7.
kako naj boot datoteko prestavim na disk J:? na disku D: sem zbrisal vse vidne datoteke, a zgleda je boot file neviden.
mogoče obstaja kak program za force format, da bi potem na novo zapisal boot datoteko na disk J: z easyBCD?
hvala za pomoč,lp
CleanPower ::
Copy bootmgr to the 7 drive. Then copy the boot folder to the 7 drive, ignoring the warning that it can't copy bcd and bcd.log. Just tell it to skip them.
Then do from elevated command prompt:
bcdedit /export X:\boot\bcd
where X is your 7 drive.
jaz ne morem priti do mootmgr datoteke in do boot mape.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z zagonom računalnika po kloniranju diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 5651 (4657) | gruntfürmich |
» | Win 7 se ne zažene po priklopu drugega diskaOddelek: Operacijski sistemi | 1742 (1638) | Icematxyz |
» | Dual bootOddelek: Pomoč in nasveti | 762 (676) | DeeCoy |
» | Dual boot med Win7 in XPOddelek: Operacijski sistemi | 3030 (2451) | kmetek |
» | Kako zbrisati direktorij C:\BOOT, ki je ostal od Viste???Oddelek: Operacijski sistemi | 1844 (1623) | Gapi |