Forum » Kaj kupiti » Chiftec BigTower
Chiftec BigTower
LuGi ::
Torej zanima me za Chiftec BigTower črne barve kasna je ta barva prav crna k baje je zrnasto crna tko listasta je to res? K crnega se nism vidu v real life;)
Skankulja ::
lugi pridta z johanom kaj v sg... gremo na osvezujoco pijaco (beri: pir) in kaj prijetnega za pod "zob" ;)... pa lahk prides btw pogledat kisto. ja... kar se pa tice barve je pa res, da ni cista crna. malo na sivo vlece (res minimalno - but still black enough don't wory ;)). lahko bi se reklo tud "umirjena" crna mat barva. po mojem skromnem subjektivnem mnenju je defenitivno kewl barva. sicer me je ko sm kupoval kisto mikala srebrna, a je na koncu le sedla crna... (kk pa kaj srebrn zgleda?)
Neumen človek se zmede ob slehernem glasu razuma.
ah ja... zrn ni sploh. takisto ne lis. to bo to... :)
LuGi ::
Hehe tnx za odgovor ;) no bi res prsu pogledat ohisje da nam prvo v lj sou gledat, ce si resno mislu za ogled Hmm "johanom" <- kdo je ze to ;D
hm... ce sm te slucajno zamenjo s kom drugim se iskreno opravicujem ;). johan = some1else... did that ring any bells?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Črni avtomobil (umazanija,praske)Oddelek: Na cesti | 10683 (9561) | bambam20 |
» | Ali še koga moti design nove računalniške opreme?Oddelek: Strojna oprema | 1997 (1113) | WarpedGone |
» | Prodajam račinalnik pa ne vem kakšno ceno naj postavim...Oddelek: Kaj kupiti | 1762 (1188) | urkoman |
» | S čim pofarbat ohišje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3224 (2849) | nikonezna |
» | Modifikacije ohišja II.Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1556 (1400) | roro |