» »

en velik problem

en velik problem

west92 ::

pozdravljeni. jas pa imam en zelo velik problem.enkrat sem imela odprtih preveč stvari na računalniku pa mi je zmrznil, potem sem ga pa resetirala.ko sem ga znova zagnala ni več šlo v windowse, edino to se pojavi da je ena datoteka poškodovana ali pa manjka.n
ne gre ne v safe mod, nič ne gre v bistvu. probala sem že z zagonsko disketo pa nič, dala sem cd od windowsov noter pa se mi pojavi neki error.
prosim če mi lahko kako pomagate da bi lahko sformatirala disk ;s

MIHAc27 ::

error 0x0000007b mogoče? Potem rabiš še ahci/raid gonilnik dat ko daš Cd od windows xp noter, pa na začetku ko spodaj napiše F6 pritisnit parkrat... mal kasnej zateži za disketo in to je to.
Probaj najprej repair.. se pravi štartaš novo inštalacijo in enkrat te bo reklo da je našel prejšnjo verzijo. Pritisni R in upaj da bo pomagalo.

Aja če diskete nimaš potem rabiš v BIOS-u spremenit način delovanja diska iz AHCI na IDE. Če to narediš diskete ne rabiš in bi moral poinštalirat na novo.

west92 ::

error 0x0000007b mogoče? Potem rabiš še ahci/raid gonilnik dat ko daš Cd od windows xp noter, pa na začetku ko spodaj napiše F6 pritisnit parkrat... mal kasnej zateži za disketo in to je to.
Probaj najprej repair.. se pravi štartaš novo inštalacijo in enkrat te bo reklo da je našel prejšnjo verzijo. Pritisni R in upaj da bo pomagalo.

Aja če diskete nimaš potem rabiš v BIOS-u spremenit način delovanja diska iz AHCI na IDE. Če to narediš diskete ne rabiš in bi moral poinštalirat na novo.

tega achi-ja nisem našla..kje bi pa lahko dobila zagonsko disketo?
nekaj sem jih že našla samo so prevelike saj so 4.20MB, saj se pa to ne spravi na disketo! :(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

BSOD... kako ga odpraviti ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
81602 (1376) sirah12
»

0x0000007B napaka pri nalaganju win

Oddelek: Pomoč in nasveti
91409 (1187) Zion10
»