Forum » Pomoč in nasveti » grafična -core,memory clock vedno ista frekvenca
grafična -core,memory clock vedno ista frekvenca
barocco ::
lp.
ne vem zakaj ,mi dostikrat ,kaže grafika iste frekvence ,kot med igro, če delam 2D okolju oz.sem samo na netu al pa namizju.
dostikrat zaženem gpu-z program ,pa do sedaj nisem opazil, da, bi bila, frekvenca ista tisti ko igram igro...
prilepil sem sliko,kako ,je ko, je normalno oz. sem naknadno v tretjem zavihku pokazal-dorisal kako mi kaže zadnje čase ,samo ko sem na namizju oz. ne obremenujem grafike.
ali je to normalno oz.je kaj narobe .dela vse tako kot mora.
nisem navijal ničesar,redno vzdržujem komp in tudi čistim prah v ohišju...
skrbi me zakaj taka frekvenca ,če ne delam nč v 3D okolju...
hvala za nasvete in pripombe
ne vem zakaj ,mi dostikrat ,kaže grafika iste frekvence ,kot med igro, če delam 2D okolju oz.sem samo na netu al pa namizju.
dostikrat zaženem gpu-z program ,pa do sedaj nisem opazil, da, bi bila, frekvenca ista tisti ko igram igro...
prilepil sem sliko,kako ,je ko, je normalno oz. sem naknadno v tretjem zavihku pokazal-dorisal kako mi kaže zadnje čase ,samo ko sem na namizju oz. ne obremenujem grafike.
ali je to normalno oz.je kaj narobe .dela vse tako kot mora.
nisem navijal ničesar,redno vzdržujem komp in tudi čistim prah v ohišju...
skrbi me zakaj taka frekvenca ,če ne delam nč v 3D okolju...
hvala za nasvete in pripombe
Dr_M ::
Vse dela tako kot mora.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
barocco ::
hvala za odgovor,sm se že ustrašu ,da ,se je grafiki zmešal, da poveča ,kar tako frekvenco v normalnem okolju.
lp barocco
lp barocco
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gigabyte geforce 6600GT 128MBOddelek: Pomoč in nasveti | 1016 (867) | dejansan |
» | Namizje prihodnosti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7818 (6073) | pecorin |
» | Sun razkriva podrobnosti namizja treh razsežnostiOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2940 (2940) | kopernik |
» | Worms 3D (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5866 (3727) | Xplicit |
» | Sapphire Radeon 9000 Atlantis pro ne dela!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1038 (837) | VASkO |