» »

3d --- High Poly Modeli

3d --- High Poly Modeli

šestglav ::

Gunsi Gunsi !!!

Gledam slike high poly pištol, pa se sprašujem od kod frikom tako natančni podatki o zunanjih merah (mm).

Se da kje to na netu dobiti???

Berserker ::

Ja vlada da dobijo pravi model pol pa zrišejo skupaj.

Opkow ::

Imho Dandanes marsikaj resijo ze kar 3D skenerji in pol samo se 'malo' popravijo... ;)

Uff,, vidva pa ga pokata mimo !!!

destroyer2k ::

šestglav

Saj imaš pri proizvajalcu natančne podatke o merah pištolah, tako da lahko tu dobijo, ampak recimo razvijalci pa še si sposodijo pravo pištolo.

Good Guy ::

šestglav

Saj imaš pri proizvajalcu natančne podatke o merah pištolah, tako da lahko tu dobijo, ampak recimo razvijalci pa še si sposodijo pravo pištolo.

haha, kter smeh:)):))
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

rovtar

Zakaj smeh? Potem pa povej ti to svojo briljantno idejo. Ker če moj post ni res potem je gearbox lagal pri razvijanju Brothers in Arms: Hell's Highway.

ZaOstali ::

rovtar

Zakaj smeh? Potem pa povej ti to svojo briljantno idejo. Ker če moj post ni res potem je gearbox lagal pri razvijanju Brothers in Arms: Hell's Highway.

Ker če bi vsak proizvajalec orožja napisal do nanometra natačno dolžino, širino, višino, debelino itd, bi si lahko orožje naredili doma.
Verjetno orožja modelirajo po replikah.

Rotaidal ::

Mah.. dovolj je, če dobijo v roke airsoft modele.

Tukaj so recimo dolžine cevi itd. in je vsem dostopno.
Glock pistol @ Wikipedia

bajsibajsi ::

Pri razvijanju znanih naslovov FPS iger sodelujejo (bivsi) pripadniki (takih in drugacnih) vojaskih enot nemalokrat s "pravim" orozjem, posnemavajo prave zvoke orozij, granat..itd. Sej verjetno lahko google kaj najde o tem. :)

Zgodovina sprememb…

Berserker ::

Mene zanimak kako je pa kaj z vozili ?

rovtar

Ker če bi vsak proizvajalec orožja napisal do nanometra natačno dolžino, širino, višino, debelino itd, bi si lahko orožje naredili doma.
Verjetno orožja modelirajo po replikah.

Po drugi strani,,, če pa pogledaš da ima miljarde ljudi po svetu orožje je prav smešno da se taki podatki ne znajdejo na netu

bluefish ::

Pravzaprav v mnogih primerih niti ne potrebuješ natančnih mer. Dovolj je le nekaj slik orožja in neka referenčna mera (recimo skupna dolžina). Nato se v 3D programu v poly načinu izdela orožje.

Za malo bolj klasičen primer si lahko ogledate stran CG-Cars, kjer je večina vozil narejenih ravno na podlagi slik in blueprintov, ki jih lahko najdete v vsakem prodajnem katalogu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Iščem igrce

Oddelek: Igre
10966 (760) opeter
»

HD 4870 vrm problemi z njih hlajenjem

Oddelek: Pomoč in nasveti
71064 (994) Zero Wolf2
»