» »

Samsung SGH Z500 - težave

Samsung SGH Z500 - težave

mAXTER ::

V uporabo sem dobil ta starejši UMTS model samsungovega telefona in imam z njim kar nekaj težav.

- Včasih klicatelju javi nedosegljivo telefonsko številko, čeprav je telefon prižgan in ima poln signal.

- Ko hočem npr. inštalirati brskalnik Opera mini , datoteko sicer sname, vendar se telefon takoj po tem ko je prenos dokončan resetira ter zahteva ponoven vpis pin številke. Prav tako mi nato sicer v nastavitvah prikazuje tistih nekaj sto kb manj razpoložljivega prostora (kolikor pač zaseda prenešena datoteka), vendar same datoteke ni nikjer za najti - kot da je nebi bilo.

- Prav tako imam težave z priloženim softwerom za sihronizacijo s pc-jem - telefona mi enostavno ne zazna, uporabljam pa WIN 7.

Obstaja kakšen novejši firmware za ta telefon ki morebiti reši vsaj težavo z nedosegljivostjo, samim prenosom datotek in kje bi se ga dalo dobiti (gledal sem že po samsungovih uradnih straneh in ni ničesar)? Prav tako me zanima če kdo ve za kak dober alternativni program, s katerim bi lahko telefon povezal s pc-jem.

Če kdo ima kakršnekoli izkušnje s tem modelom telefona bi prosil za morebitne nasvete.

Hvala

L.p.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung smart TV (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
6935654 (14186) kralnahribu
»

Prenos fajla na Android - Wifi Direct

Oddelek: Mobilne tehnologije