Forum » Pomoč in nasveti » Formatiranje diska - ne gre
Formatiranje diska - ne gre
kekc ::
Hočem formatirat računalnik, ker se mi čudno obnaša, pa ga ne morem zalaufat s tipko F8 v DOS načinu. Enkrat sem ga z nekim programom hotu zaščitit z geslom, pa mi je vse skupaj sredi inštalacije prekinlo - od takrat možnosti varnega zagona ali dos zagona ni več.
Če grem v winsih v dos formatirat c: mi napiše, da je disk v uporabi in da ne bo šlo.
Na kakšen način naj potem formatiram disk.
Če grem v winsih v dos formatirat c: mi napiše, da je disk v uporabi in da ne bo šlo.
Na kakšen način naj potem formatiram disk.
Gunny ::
Daj zagonsko disketo v računalnik in ga ponovno zaženi. A si to sploh probal?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gunny ()
CaqKa ::
to je zdaj tak zgledalo kot da tip sploh neve da se vsi podatki na plati izgubijo ko formatiraš disk :)
SLOWWWeb.net ::
Pojdi na internet stran proizvajalca in si prenesi ordje, ki ti omogoča tudi pregled diska in brisanje podatkov iz diska .
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
kekc ::
Zrihtau!
Cel popoldan sem backupiral trdi disk na CDje, zvečer pa sem ga formatiral tako, da sem nastavu BOOTanje iz flopija, pa potem format c:
Hvala za informacije.
Cel popoldan sem backupiral trdi disk na CDje, zvečer pa sem ga formatiral tako, da sem nastavu BOOTanje iz flopija, pa potem format c:
Hvala za informacije.
CaqKa ::
jao :) to pa je blo the hard way :) upam da tega nebom rabil nikoli delat z mojim 60 gb diskom :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FORMATIRANJE RABLJEN DISKOddelek: Pomoč in nasveti | 4057 (3037) | opeter |
» | [Windows] Kako odstraniti Linux particijo (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8107 (7191) | buneech |
» | Virus - uničen trdi disk???Oddelek: Strojna oprema | 1436 (1230) | shrimataji |
» | Namestitev Windows 98SEOddelek: Operacijski sistemi | 3309 (3105) | Moonfire |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2378 (1749) | BlackHole |