» »

Chat na lanu

Chat na lanu

tha_man ::

Rabu bi en programček za chat na lanu (tekstovno in glasovno, lepo bi blo če bi podpiral tud video ampak ni nujno). Probal sem kar NetMeeting ki je že v winsih, ampak kolk sem skužil zadevo, mora tukaj najprej en začeti konferenco, kateri se potem ostali pridružijo. Jaz bi rad nekaj kar bi samo skužilo katera računala so trenutno priključena v mrežo (v določen workgroup recimo). Fajn bi blo če bi vedno kje imel spisek slednjih. Potem naj bi z vsemi lahko chatal kot na ircu.

Aja, še eno vprašanje - če hočeš voice chatat med igranjem igre - ali to kaka igra podpira al je treba imet za tole ustrezen program v ozadju? Z NetMeetingom sem tole probal v MOHAA, in načeloma je delalo sm včasih je začel zvok ful kolcat.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

DavidJ ::

jst predlagam najblizjo gostilno.. tam se da vse zment :)

glede iger: Counter-Stritek (half life) ima podporo zvoku vgrajeno v igri, pri drugih igra pa rabis proggy v ozadju.. kaksen roger wilco ali battlecom so dobri
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

tha_man ::

Hehe, gostilna je že kul, sm najprej se je treba zmenit da se sploh dobimo tam, ne? :D

Drgač pa hvala za predloge, bom probal!
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

DMouse ::

Kar se tiče chatanja na lanu poskus v command promptu napisat:
net send imeracunalnika sporocilo
Če je to tisto kar rabiš potem lahko na netu najdeš tudi kak bolj userfriendly interface.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ChatRoulette bo očiščena perverznežev

Oddelek: Novice / Zasebnost
158759 (7550) [D]emon
»

GnomeMeeting za Windows

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
172767 (2767) windhunter
»

Net Meeting

Oddelek: Programska oprema
141658 (1378) Cowboy6
»

Program za pogovor v mreži

121262 (1069) 2nemesis
»

program za pogovarjanje prek mreže ( ala NetMeeting )

101264 (1098) kockish

Več podobnih tem