Forum » Programska oprema » Chat na lanu
Chat na lanu
tha_man ::
Rabu bi en programček za chat na lanu (tekstovno in glasovno, lepo bi blo če bi podpiral tud video ampak ni nujno). Probal sem kar NetMeeting ki je že v winsih, ampak kolk sem skužil zadevo, mora tukaj najprej en začeti konferenco, kateri se potem ostali pridružijo. Jaz bi rad nekaj kar bi samo skužilo katera računala so trenutno priključena v mrežo (v določen workgroup recimo). Fajn bi blo če bi vedno kje imel spisek slednjih. Potem naj bi z vsemi lahko chatal kot na ircu.
Aja, še eno vprašanje - če hočeš voice chatat med igranjem igre - ali to kaka igra podpira al je treba imet za tole ustrezen program v ozadju? Z NetMeetingom sem tole probal v MOHAA, in načeloma je delalo sm včasih je začel zvok ful kolcat.
Aja, še eno vprašanje - če hočeš voice chatat med igranjem igre - ali to kaka igra podpira al je treba imet za tole ustrezen program v ozadju? Z NetMeetingom sem tole probal v MOHAA, in načeloma je delalo sm včasih je začel zvok ful kolcat.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
DavidJ ::
jst predlagam najblizjo gostilno.. tam se da vse zment :)
glede iger: Counter-Stritek (half life) ima podporo zvoku vgrajeno v igri, pri drugih igra pa rabis proggy v ozadju.. kaksen roger wilco ali battlecom so dobri
glede iger: Counter-Stritek (half life) ima podporo zvoku vgrajeno v igri, pri drugih igra pa rabis proggy v ozadju.. kaksen roger wilco ali battlecom so dobri
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
tha_man ::
Hehe, gostilna je že kul, sm najprej se je treba zmenit da se sploh dobimo tam, ne?
Drgač pa hvala za predloge, bom probal!
Drgač pa hvala za predloge, bom probal!
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
DMouse ::
Kar se tiče chatanja na lanu poskus v command promptu napisat:
net send imeracunalnika sporocilo
Če je to tisto kar rabiš potem lahko na netu najdeš tudi kak bolj userfriendly interface.
net send imeracunalnika sporocilo
Če je to tisto kar rabiš potem lahko na netu najdeš tudi kak bolj userfriendly interface.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ChatRoulette bo očiščena perverzneževOddelek: Novice / Zasebnost | 8759 (7550) | [D]emon |
» | GnomeMeeting za WindowsOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 2767 (2767) | windhunter |
» | Net MeetingOddelek: Programska oprema | 1658 (1378) | Cowboy6 |
» | Program za pogovor v mrežiOddelek: Programska oprema | 1262 (1069) | 2nemesis |
» | program za pogovarjanje prek mreže ( ala NetMeeting )Oddelek: Programska oprema | 1264 (1098) | kockish |