Forum » Šola » avtomatska zamenjava kolonce v Accesu
avtomatska zamenjava kolonce v Accesu
basist13 ::
Pozdravljeni,
imam tabelo, kjer imam o posamezni pogodbi podatke o cash flowih zapisane v vrstici (imena kolonc so enaka mesecu prejema denarja). Vsak mesec moram za poročilo v excelu sklice zamenjat. Želim pa zadevo prenesti v Access, da bi mi tole avtomatično računalo.
Torej, ko bi pognal querry bi mi poleg standardnih vrstic, querry vprašal tudi katero kolonco(field name) želim imeti še v querry-u (npr. mesec januar, ali februar).
Zanima me ali mogoče kdo pozna funkcijo, ki bi mi avtomatsko zamenjala?
Hvala za pomoč,
Lp,Dejan
imam tabelo, kjer imam o posamezni pogodbi podatke o cash flowih zapisane v vrstici (imena kolonc so enaka mesecu prejema denarja). Vsak mesec moram za poročilo v excelu sklice zamenjat. Želim pa zadevo prenesti v Access, da bi mi tole avtomatično računalo.
Torej, ko bi pognal querry bi mi poleg standardnih vrstic, querry vprašal tudi katero kolonco(field name) želim imeti še v querry-u (npr. mesec januar, ali februar).
Zanima me ali mogoče kdo pozna funkcijo, ki bi mi avtomatsko zamenjala?
Hvala za pomoč,
Lp,Dejan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SQL vprasanje (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 8348 (5027) | BivšiUser2 |
» | Bing kopira Googlove iskalne rezultateOddelek: Novice / Omrežja / internet | 11889 (9487) | Jst |
» | MySQL Query VprašanjeOddelek: Izdelava spletišč | 3213 (2978) | overlord_tm |
» | [delphi] 2 bazi v eni mrežiOddelek: Programiranje | 1106 (1055) | seawolf |
» | Zagon PHP ukaza v Javascript-u ?Oddelek: Programiranje | 1120 (1072) | Ziga Dolhar |