Forum » Loža » Monster Energy
Monster Energy
ozone14 ::
Pa kulk sm pil že burn, redbull, RB sugarfree,monster energy, s buget energy ugotavljam da je vse isto sam razlika je v cukru pa mogoč v kofeinu... glede poživil, če sm odzuni pozno v noč popijem eno kapsulco che gvarane pa na "eks" tale reč me drži pokonc do 3 ure dle. je pa le SLO izdelek :P
Łp GašPer
black ice ::
T0RN4D0 ::
V leclerku je monster po 1.43 al neki takega trenutno. :) Drugače pa monster je preveč cukran. Tazelen je še kaj vreden, rumen je cel ogabn. Oranžnega pa še nisem probu ampak se bojim da tud ni velik vredn :D
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: T0RN4D0 ()
Zheegec ::
Monster se razen v Petrolu potem dobi še v Leclerku? Ali še kje drugje?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
MonkeyHead ::
jaz kupujem v metroju po 2-3 platoje. In vsak plato je nekaj čez 26€ vsak plato 24 napitkov.
Bananovec ::
V Mariboru lahko ta izdelek kupiš v trgovini FoxRacing v mestu, nasproti McDonald'sa. Cena je okrog 2.3 €
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
black ice ::
Potem je ceneje na Petrolu. Mislim, da je cena 1,6€. V Avstriji imajo po 1,4€/kos, včasih še manj.
Nepowem ::
Dobiš ga na vsakem Petrolu za 2€-3€ sam osebno sem ga že pil in ima okus ko po tistimi mokrimi robčki (Pampers) meni ne kaj preveč ušeč. Če mene vprašaš sta najboljša vsaj po okusu SHARK (bela/modra embalaža) in pa BURN.
Kr neki
Starcraft|| ::
V Lj v leclercu ali Obsesnu..
Kako žalostni časi, ko je lažje razbiti atom kot predsodek. ~ Einstein
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Red bull vs. druge energetske pijače (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20595 (12640) | Jst |
» | Energy drink? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 14185 (6258) | dottor |
» | [fork] Namesto energy drinkaOddelek: Loža | 5134 (3188) | MonkeyHead |
» | Iscem 2 Sirupa (sirup iz melase, temen koruzni sirup)Oddelek: Loža | 7095 (5781) | kmetek |
» | Kje najceneje dobit potenciometre 4W (0,33A, 12V)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1943 (1893) | Zavo |