» »

montaža klime v avtu?

montaža klime v avtu?

maxum ::

zanima me ali se da v avto ki nima klime namontirati klimo?
koliko stane?
Ali je smiselno?
izkušnje?
rezultat?
kvaliteta, možnost da ne bo delovalo tako kot pri avtu z že namontirano klimo....itd..

OZZY ::

Ali se ti splača...Odvisno od avta. Koliko stane- od 1000 evrov naprej + vgrsdnja.
Go with the flow.

IceIceBaby ::

Edina, vsaj pribljižno sprejemljiva varjanta je montaža klime iz istega modela avtomobila. Pa še to je lahko precej problematično.

Če nimaš ravno kakšnega redkega ali lepo ohranjenega avtomobila se veliko bolj splača prodaja in nakup drugega avtomobila s klimo.

Aston_11 ::

Drug avto s klimo je bolje kot star avto + vgradnja klime.

ali3n ::

Odvisno od cene rabljene klime, kaj je v avtu že pripravljeno (elektrika itd.);
Pri prejšnjem avtu me je stala 50€ klima + 100 filanje in menjava sušilca, montiral sem sam s prijatelji - 1 ura, pa smo še kaj spili vmes; je pa bilo vse pripravljeno - samo šraufaš in stikaš konektorje; Subaru Legacy 1989.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

krneki0001 ::

Najbolj smiselno je avto prodati in kupiti takega s klimo, razen, če imaš subaruja (tam je že ali3n vse povedal - lego kocke v tem avtu, samo sestavljaš skupaj zaradi predpripravljenih zadev - ne pozabi; ostali tega nimajo!!!).

Problem pri taki vgradnji je zanesljivost. Tovarniške zadeve so vseeno mnogo bolje narejene in testirane, domača vgradnja pa bo najbrž delal1 stalne probleme.

maxum ::

hvala... sem mislil da je ceneje montaža.... avto z klimo in brez se pa tudi razlikuje, sm mislil da je razlika par 1'EUR ..hehe...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Moč motorja in klima (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6711576 (9223) rosomah
»

Navadna klima v avtu

Oddelek: Na cesti
335591 (4722) s6c-gEL
»