» »

Večfunkcijska Naprava - Tiskalnik

Večfunkcijska Naprava - Tiskalnik

Maverick33 ::

http://www.mimovrste.com/artikel/283007...
Zdravo zanimam se za tale tiskalnik večinoma sem že odločen za nakup like: 33% × 3 ampak še vseen bi kle prašal, če prav razumem vse.

Tiskalnik ma 5 kartuš min: 1 lahko kopiram vse tudi skeniram in jasno tiskam. Kabla ni zraven za comp tako, da ga bom kupu se mi zdi, da je tale taprav:http://www.mimovrste.com/artikel/114006...

51% je znižan kar tud ni slabo pa, če ga kdo ma oz. ga pozna (izkušnje) naj pove, če se ga splača.

HVALA
LP

Zheegec ::

Waw, 50% znižan, samo cena tega tiskalnika nikoli ni bila čez 100€ :) Okoli 80€ je bila stara cena. Drugače pridejo novi modeli in se stari odprodajajo. Tiskalnik je sicer ok, čeprav ima kar majhne kartuše. Dobro, pa vsaj niso extra drage. Jaz bi sicer vzel dosti dražji Canon MP540, ampak tole ni slab printer. Če ne boš veliko printal.

P.s.: kabel je napačen.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

blackbfm ::

Večje naprave se načeloma priklaplja s takim kablom

Aja pol morm tak kabel vzet? Če pa piše, da je USB priklop ?

JayKay ::

saj to je usb, ti si linkal na podaljšek. Drugače pa ja vzami Canona, ali pa HPja 5380

Aha ok bom pol zrihtu tale kabel. Eh ne hp 5380 je predrag še enkarat več kot tale pa tud ne bom odpiru firme za skeniranje doma tko, da bo tale čist ok. Pa cena je vredi.

HVALA
LP

Sedej imam doma tole napravo pa negre inštalirat Driverjov vstavim CD grem po korakih kot piše v navodilih pridem do tja kjer morm priklopit tiskalnik in to storim potem pa mi ga program, ki inštalira driverje ne zazna. Medtem, ko mi ga windows povsem prepozna (tisti oblački, ki se pojavlajo, ko priklopiš USB enoto mi prepozna Epson Stylus SX205)... Ampak to mi ne pomaga, ker rabim, da mi zazna program za driverje.

Sem sneu driverje tud z neta uradne strani pa se mi pri istem koraku vstavi sem poklicu podporo na epson pa so povedal, da moram vse delat, ko je printer ugasnen tako sem pobrisal registre in vse vendar ni pomagalo.

HVALA
LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8830638 (24336) Bye
»

Katero multifunkcijsko napravo kupiti

123230 (2970) koyotee
»

All in one tiskalnik, MAX 120 €

131481 (1326) Zheegec
»

Kateri tiskalnik oz. multifunk. napravo?

203554 (2741) kmetek
»

Katero večfunkcijsko napravo kupiti?

223479 (3119) svecka

Več podobnih tem