Forum » Pomoč in nasveti » Zaklenjena spominka kartica
Zaklenjena spominka kartica
kranjskijože ::
Doma imam zaklenjeno spominsko kartico. Kako jo odkleniti?
Kako je prišlo do tega?
- Na mobilnem telefonu nokia 7390 lahko še ne zaklenjeno spominsko kartico zaklenete s kakšnim koli geslom in najbrš jo je eden zaklenil in s tem želel škodovati meni, ki sedaj ne morem več dostopati do spominske kartice iz računalnika, niti je ne morem formatirati, niti najno kopirati kakšne podatke :S. Gesla se seveda ne spomnem ker ga nisem nastavil jaz, ampak nekdo drug kateremu sem kdaj pa kdaj v času šolanja malce posodil telefon da se je zabaval z aplikacijami.
P.S. pogooglav sem že vse možno pa ni rešitve Prosim za kakršni koli nasvet
Kako je prišlo do tega?
- Na mobilnem telefonu nokia 7390 lahko še ne zaklenjeno spominsko kartico zaklenete s kakšnim koli geslom in najbrš jo je eden zaklenil in s tem želel škodovati meni, ki sedaj ne morem več dostopati do spominske kartice iz računalnika, niti je ne morem formatirati, niti najno kopirati kakšne podatke :S. Gesla se seveda ne spomnem ker ga nisem nastavil jaz, ampak nekdo drug kateremu sem kdaj pa kdaj v času šolanja malce posodil telefon da se je zabaval z aplikacijami.
P.S. pogooglav sem že vse možno pa ni rešitve Prosim za kakršni koli nasvet
ja bom probal sam jaz na telefonu z tistimi programi nikakor ne najdem mmcstore datoteke :-S
BALAST ::
Jaz sem rešil to tako da sem uporabil micro SD kartico z SD adapterjem v nekem drugem čitalcu kartic pa je vse delalo.
Poanta: uporabi še kak drug SD bralnik, skoraj vse naprave ga že imajo, printerji, prenosniki, usb multi čitalci.
Poanta: uporabi še kak drug SD bralnik, skoraj vse naprave ga že imajo, printerji, prenosniki, usb multi čitalci.
sem že probal vse možno pa ne gre :-S. Ka za pc pa ne obstaja noben program??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kranjskijože ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero microSD kartico ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 37710 (12766) | LuIK |
» | težave z branjem izmenljivih medijev (usb, SD kartica) na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1755 (1593) | ST-777 |
» | Zaklenjen spominska kartica.Oddelek: Mobilne tehnologije | 2433 (2270) | profii |
» | Problem s SMARTMEDIA karticoOddelek: Strojna oprema | 1690 (1471) | pivmik |
» | Izgubljeni podatki na (foto) spominski karticiOddelek: Pomoč in nasveti | 4372 (4083) | sneguljka1 |