Forum » Omrežja in internet » Wireless security in mac osx leopard 09
Wireless security in mac osx leopard 09
sonce7 ::
Zivio!
Kako oz. kje spremenim WPA password in SSID (Network Name) v MacOS X Leopard?
A je možno, če je sdaj za omrežje nastavljena WPA Personal zaščita spremeniti v WPA2 Enterprise?
Hvala za pomoč, Lp
Kako oz. kje spremenim WPA password in SSID (Network Name) v MacOS X Leopard?
A je možno, če je sdaj za omrežje nastavljena WPA Personal zaščita spremeniti v WPA2 Enterprise?
Hvala za pomoč, Lp
zee ::
To moras najprej spremeniti na routerju, sele nato spremenis v OS X.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
sonce7 ::
Sm spremenu na routerju, sam zdej se mi noče wireless povezat.
Mam Thomson 780i WL, od Amisa.
Prej sm mel lahko odprte obe povezave, po kablu in wireless, zdej dela sam prek kabla, wireless (airport) pa noče povezat tud če kabel odklopim. Ko sem sel gledat diagnostic, hoce od mene airport password??
Mam Thomson 780i WL, od Amisa.
Prej sm mel lahko odprte obe povezave, po kablu in wireless, zdej dela sam prek kabla, wireless (airport) pa noče povezat tud če kabel odklopim. Ko sem sel gledat diagnostic, hoce od mene airport password??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Vodič] Router v študentskem domu (Eduroam) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 64774 (245) | tramvaj |
» | Kako avtomatizirati Wifi avtentikacijo s skripto v Linuxu?Oddelek: Omrežja in internet | 3361 (2920) | Volta |
» | Wifi problemOddelek: Mobilne tehnologije | 1239 (935) | tjaz051 |
» | kabelski internet..vzpostavitev wireless povezave neuspešnoOddelek: Omrežja in internet | 2531 (2353) | BigSexy |
» | Povezava med dvema routerjema in wirelessOddelek: Omrežja in internet | 3297 (3005) | ali3n |