Forum » Navijanje » cpufx.com
cpufx.com
IceIceBaby ::
Sem nekako zadržan kar se tiče kupovanja prek neta, sploh če je štarcuna v tujini. Zanima me če ma kdo izkušnje z
www.cpufx.com. Hotu bi naročt bakren distančnik za durona. Če ma kdo kako boljšo ponudbo se priporočam.
www.cpufx.com. Hotu bi naročt bakren distančnik za durona. Če ma kdo kako boljšo ponudbo se priporočam.
msmiha ::
Nimam izkušenj s tem. Ti pa povem, da jim jaz ne zaupam!
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
kuntek ::
jaz sem že dosti kupoval predvsem knjige in CD-je pa nisem imel nikoli nobenih problemov.
Bom verjetno tudi distančnik nabavil.
Bom verjetno tudi distančnik nabavil.
luni ::
kst ne morem drugega kot pa da priporocim nasega sponzorja www.globalcool.net... od tujih trgovin imam z njimi (presenetljivo, kajne?) se najboljse izkusnje, pa tudi distancnike imajo... v bistvu mam enga glih doma, res kul zadevica samo je napaka ker nima luknjic za one gumijaste nogice v vogalih tak da jih bos mogo dol potrgat... samo z distancnikom jih itak ne rabis, tak da...
Artificial Intelligentia
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupujem bordOddelek: Šport | 3341 (1790) | Machete |
» | Abit NF7-S vs Asus A7N8X-E Deluxe in Barton 2500+Oddelek: Navijanje | 1801 (1176) | lenkosmrk |
» | Nov dizajn vodnega bloka :))Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1236 (833) | frenk |
» | celeron II distancnik--kdo bi ga imel?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1487 (1232) | OZZY |