Forum » Hlajenje in modifikacije » Inno GF 4 Ti4200 64MB Hlajenje
Inno GF 4 Ti4200 64MB Hlajenje
smarty ::
Kupil sem Inno GF 4 Ti4200 64MB in se mi zelo greje vsaj meni se zdi. Malo sem poslatal zraven procesorja in nisem mogel niti prsta drzati vec kot 5 sec. Ali je mozno kupiti kak dodatni ventilator ali kako je mozno zmanjsati temperaturo te kartice? Prosim za kak nasvet
Lp, smarty
Lp, smarty
kuglvinkl ::
Air flow bo edino zalegel, brez posegov v kartico. Če nisi ravno vešč, ti to odvsetujem (garancija adijo).
Sicer pa lahko na RAMe nalimaš reže. In znižaš clocke (ma ja).
Sicer pa lahko na RAMe nalimaš reže. In znižaš clocke (ma ja).
Your focus determines your reallity
msmiha ::
Kake reže bi tin na rame limal? Pred kratkim je bilo povno novic o novih hladilnikih za GeForce 4
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
the_unborn ::
Ce ne mislis navijat, nima smisla gor dajat kaksnih posebnih hladilnikov, ker je tisti gor cisto dovolj (verjetno). Naredi si dober airflow pa bo vse lepo delalo.
Navijal ne bom nic, ker je brezveze zaenkrat. Bom tako pustil pa je. Sam da se ne sesuva pa je ok.
Lp, smarty
Lp, smarty
Jst ::
smarty: Dej mi ti povej kaka je ostrina slika v winsih pri teh karticah. Sam sem malo gledal po cenikih in mi je v uč padla Inno geforce 4 mx 440, ki je samo 24 ksit. Ker pa veliko programiram in imam resolucijo v winsih 1280*1024 na 95 Hz, ne bi rad potem videl meglo. Sedaj sem lastnik Herculesa mx 64 rama in je slika zelo ostra; brez pripomb in glavobolov.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Pri meni je ostrina zelo dobra, nic mi ne manjka. Inno GF 4 Ti4200 64 MB in Iiyama 19 Vision Master Pro 452. Sem kar zadovoljen glede ostrine.
Gf4 mx ti ne bi priporocal, ker so testi pokazali, da zlo suxa. Daj 20k vec pa bos mel enkratno grafikuljo.
m.i.h.a. ::
Kakšna je pa kaj hitrost oziroma odzivnost rama na tej grafični? Kakšna je kaj pri Leadtekovi kartici?
SoNgOkO ::
Ej če hočeš dodatno hlajenje ima TT ( Thermaltake ) posebne HSF za Geforce GFX-e. Pejt pogledata na njihovo domačo stranKLIKN TUKAJ. za pomnilnik na GFX-u pa dob ksn star HS od ksnga pentiuma al pa AMD-ja pa ga mal razrež pa en lapping nared pa mal ASII pa mas.
tha_man ::
Smarty, a lahko poveš kako glasen je ventilator na tej kartici? Ga je fajn slišat med ostalimi v kišti?
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mnenje o Inno 3dOddelek: Kaj kupiti | 1215 (1066) | Tilc |
» | Katerega GeForce Ti 4200 kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1542 (1256) | atekavec |
» | Kakšna je razlika med r9200 in r9200SEOddelek: Kaj kupiti | 1375 (1089) | frenk |
» | INNO Geforce ti4200, da ali ne?????Oddelek: Kaj kupiti | 1365 (1133) | frenk |
» | Moj novi comp.Oddelek: Kaj kupiti | 1628 (1106) | boom-bar |