Forum » Pomoč in nasveti » Logitech volan
Logitech volan
volp ::
Problem je sledeč.
Imam volan logitech wingman formula force gp. Nimam pa driverjov za visto in jih nikjer ne najdem.
Morda kdo ve kje bi jih dobil oz. če sploh obstajajo?
Lp, hvala
Imam volan logitech wingman formula force gp. Nimam pa driverjov za visto in jih nikjer ne najdem.
Morda kdo ve kje bi jih dobil oz. če sploh obstajajo?
Lp, hvala
sloxl8 ::
Jih ne potrebuješ. Samo priklopiš, pa bo Vista sama naložila gonilnike.
Če pa rabiš Logitechov Profiler (sicer ne vem, zakaj bi ga), ga pa dobiš na Logitechovi strani.
Če pa rabiš Logitechov Profiler (sicer ne vem, zakaj bi ga), ga pa dobiš na Logitechovi strani.
legacy ::
marinaio ::
živjo,
imam en problem z volanom Logitech Formula Force GP.
dolgo ga nisem uporabljal vendar je nazadnje delal, sedaj imam pa problem da mi ne zazna stopalk, tam ko nastaviš kalibracijo so stopalke mrtve, predvidevam da je nekje slab stik.
ve kdo kako bi rešil problem? je imel že kdo tako težavo?
LP
kaj res se še ni nobenemu to zgodilo?? :/
dolgo ga nisem uporabljal vendar je nazadnje delal, sedaj imam pa problem da mi ne zazna stopalk, tam ko nastaviš kalibracijo so stopalke mrtve, predvidevam da je nekje slab stik.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: marinaio ()
Blinder ::
koliko je vreden tak volan, rabljen? pa je dovolj natančen za igranje simulacij?(da nima lufta)
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Seljak ::
živjo,
LP
Probaj stopalke raztavit in tam ko so konatkti fino očisti,posesaj prah,namaži in bi moralo delovati,kajti sem imel enak problem,ker so tam nekakšni potenciometri in ko se nabere prah noče delovat.
Blinder :: 9. mar 2011, 19:51:09
koliko je vreden tak volan, rabljen? pa je dovolj natančen za igranje simulacij?(da nima lufta)
Nevem kateri volan misliš in kaj si mislil z "luftom" Sam imam volan od Logitech-a(Driving Force GT,ki je za PlayStation),ki mi deluje svetovno,saj ima dober feedback,dosti tipk,volanski obroč je super,poln motalni krog in še bi lahko našteval,pa še cena je solidna.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Seljak ()
Blinder ::
za Logitech Formula Force GP sem sprševal.
luft pa mišljeno kot slaba občutljivost volana. pač zasukaš levo desno za par stopinj avto pa gre še vedno ravno, in tako se ne da vozit.
luft pa mišljeno kot slaba občutljivost volana. pač zasukaš levo desno za par stopinj avto pa gre še vedno ravno, in tako se ne da vozit.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
Seljak ::
za Logitech Formula Force GP sem sprševal.
Premajhen volanski obroč,preslabi force feedback.Reskiraš par € več pa imaš dosti bolj spodoben volan,z katerim lahko igraš tudi simulacije dirkanja kot je rFactor,GTR2 in podobne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri volan za računalnik kupiti ?Oddelek: Kaj kupiti | 5819 (5102) | ABX |
» | VolaniOddelek: Kaj kupiti | 2189 (1667) | ABX |
» | PC Volan in Windows XPOddelek: Strojna oprema | 1373 (1271) | slikar |
» | Katera igra ima dobri Force feedback?Oddelek: Igre | 1105 (1034) | borinho |
» | Volan?Oddelek: Kaj kupiti | 1081 (1001) | krucymucy |