Forum » Sedem umetnosti » film kocka
film kocka
b ::
Ma ne vem no...jaz sem ga glih slucajno gledal v nedeljo doma, pa ze takrat ko se je vrtel v kinu sem ga videl dvakrat. Drugic sem zaspal (zaradi utrujenosti, ne zaradi dolgocasja :-). Ce se po par letih spomnim se prakticno vecine stvari iz filma to ni OK. Pomeni da je film prevec enostaven.
Aja mimogrede, je kdo opazil, da se punca pri faktoriranju nekje zmoti? Jaz sem pozabil kje, ampak ko sem film videl v kinu sem obakrat videl napako. Se mi zdi ;-)
lp,
Borut.
Aja mimogrede, je kdo opazil, da se punca pri faktoriranju nekje zmoti? Jaz sem pozabil kje, ampak ko sem film videl v kinu sem obakrat videl napako. Se mi zdi ;-)
lp,
Borut.
dela ::
samo nisn si pa mislu da te film brez zgodbe lahko tak not potegne.Najbolj svetovno mi je blo te ko oni trije pogruntajo da so prišli v začetno kocko pa da se sploh premaknit nebi rabli. Glede napake pri faktoriranju pa nimam pojma ker sploh nisn folgal kaj ona računa. Vem da je sistem praštevil propadel, ko je nigera skor razrezalo od tam dalje pa vem samo še da so računali število kock ko je arhitekt povedal dimenzije zunanje lupine. Potem pa je ona še pol ure nekaj računala. Počasi se mi zdi da je ta film samo za matematične genije
burek666 ::
ja film je biu tud men vsec....samo pomislt kok so mogl met s tem filmom dobicka.Poraba dnarja za snemanje res ni bla velika(ena soba k so ji veckrat zamenal barvo luci)<-pomoje najcenjesi film za snemat...drgac pa zgodba je huda in komi cakam na the cube 2 :))
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 14143 (5163) | IL_DIAVOLO |
» | TOP filmi 2017Oddelek: Sedem umetnosti | 9106 (6705) | bambam20 |
» | The Avengers 2 : Age of Ultron (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 19162 (15318) | Nikec3 |
» | Nova anketa: kolikorat ste bili letos v kinuOddelek: Novice / Ankete | 4634 (3116) | zee |