» »

Zgolj naključje...?

Zgolj naključje...?

matjash ::

Včeraj sem nalagal windowse na prijatlov računalnik. Pred namestitvijo windowsev sem se odločil še za update biosa (abit ib9 plošča) update mi je šel lepo skozi naložil sem windowse, vse to je šlo skozi brez izklopa računalnika. Danes se usedem za isti računalnik. Ni slike, plošča 3x zapiska kar pomeni težave z grafično. Druga grafična na tem računalniku dela. Ampak vseeno se mi zdi preveč naključno da se je grafična pokvarila ravno ob updatu biosa. Grafična je leadtek 8800gts 320mb. Sem jo poskusil tudi v drugem računalniku in je isto mrtva. Za popoln zaključek pa pogledam na račun iz katerega je razvidno da je ravno 1 teden iz garancije. Je možno da je update biosa od matične vplival na skrajšanje življenske dobe ali je to zgolj naključje?
... bolje pozno kot nikoli.

boogie_xlr ::

v pečico jo daj, mogoče bo pomagal. 5 minut na 180°

Pa prej jo oskubi, da bo ostal sam pcb.

Zgodovina sprememb…

Pyr0Beast ::

Neverjetno naključje.

(Sicer raje poglej da si naložil privzede nastavitve v biosu ter vse skupaj shranil, ponovno zagnal ter vpisal svoje nastavitve.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Tilen ::

One of the quickest ways to break something is to fix it when it ain't broken.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

matjash ::

Če verjameš al ne, je pečica delovala :P

grafa v peko...

grafa v peko...

za kolko cajta bomo pa vidli...

Sem vidu da se masa ljudi presenečeno odziva na ta postopek, med njimi veliko ljudi z 8800 GT/S - http://hardforum.com/showthread.php?t=1...

Vse snel iz kartice, pečico ogrel na 80 stopinj vstavil kartico naštimal pečico na 180 po 7mih minutah jo izklopil rahlo priprl vrata, po par minutah popolnoma odprl vrata pečice počakal 30 minut da se ohladi v pečici, jo sestavil in dela.

Mam pa tudi drugo kartico naročeno ker mislim da ne bo kaj dosti pomagal ta postopek, čeprav res da je bila kartica popolnoma zaprašena in som jo zdaj lepo očistil.
... bolje pozno kot nikoli.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: matjash ()

Pyr0Beast ::

Če ne dela, prinesi. Je še variant za popravilo :D
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Oživite umrlo nVidia grafično jedro (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
8717134 (5233) mailer
»

Asus 8600gt silent + napajalnik

Oddelek: Strojna oprema
231264 (1111) Riff
»

Flashanje Grafične

Oddelek: Navijanje
311599 (948) RoGPhreak
»

8800GTX-okvara???? (strani: 1 2 )