Forum » Izdelava spletišč » pošiljanje maila
pošiljanje maila
pismopolde ::
Pozdravljeni!
Sem začetnik, ki potrebuje pomoč.
Bi mi lahko kdo svetoval kako naj na spletno stran vstavim obrazec, v katerega bodo uporabniki vnesli ime in mail, spodaj bo gumb pošlji, ki mi bo poslal mail s podatki.
Hvala!
Sem začetnik, ki potrebuje pomoč.
Bi mi lahko kdo svetoval kako naj na spletno stran vstavim obrazec, v katerega bodo uporabniki vnesli ime in mail, spodaj bo gumb pošlji, ki mi bo poslal mail s podatki.
Hvala!
bluefish ::
Podobna tema: Obrazec na internetu
Na splošno je tako, da najprej v HTML ustvariš formo, nato pa z nekim skriptnim jezikom (PHP, ASP,...) urediš še pošiljanje na mail naslov. Seveda pa ti mora server podpirati pošiljanje pošte in imeti podporo za prej omenjene jezike.
Na splošno je tako, da najprej v HTML ustvariš formo, nato pa z nekim skriptnim jezikom (PHP, ASP,...) urediš še pošiljanje na mail naslov. Seveda pa ti mora server podpirati pošiljanje pošte in imeti podporo za prej omenjene jezike.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
zelodko ::
Na internetu obstaja krasna stran, ki omogoča izdelavo takih spletnih obrazcev brezplačno!
www.emailmeform.com
Na strani se najprej registriraš, potem pa v nadzorni plošči klikneš Create new form. Potem samo vneseš podatke o strani, svoj mail in stran, ki se bo prikazala po pošiljanju obrazca, določiš vprašanja oz. polja in na koncu ti stran zgenerira kodo, ki jo prilepiš v stran (kodo se dobi na povezavi You might want to get the HTML code to paste it into your site.)
In to je to - nobenih komplikacij s skripti in podobnim!
www.emailmeform.com
Na strani se najprej registriraš, potem pa v nadzorni plošči klikneš Create new form. Potem samo vneseš podatke o strani, svoj mail in stran, ki se bo prikazala po pošiljanju obrazca, določiš vprašanja oz. polja in na koncu ti stran zgenerira kodo, ki jo prilepiš v stran (kodo se dobi na povezavi You might want to get the HTML code to paste it into your site.)
In to je to - nobenih komplikacij s skripti in podobnim!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zelodko ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podatkovna baza na oblakuOddelek: Izdelava spletišč | 1680 (1148) | sostarpof |
» | Funkcija mail() v PHPOddelek: Izdelava spletišč | 3438 (3062) | 4kik4 |
» | Kontaktni obrazecOddelek: Izdelava spletišč | 1580 (1418) | leonkozar |
» | Kako preveriti ali so vnosna polja izpolnjena?Oddelek: Izdelava spletišč | 1992 (1646) | bluefish |
» | PHP - nujno! - email formaOddelek: Izdelava spletišč | 2037 (1719) | DonMatejo |