Forum » Omrežja in internet » VMware in proxy
VMware in proxy
black ice ::
Imam nekaj virtualnih mašin v vmware-u, sedaj me pa zanima kako je z IPjem če poskusim vsako izmed mašin povezati z različnim proxy serverjem. Kako je v tem primeru? Ostane IP enak prvotnemu IPju in se ne poveže preko proxya, se poveže samo preko enega proxya ali pa ima vsaka virtualna mašina "svoj" IP?
BlueRunner ::
Ignoriraj besedo "virtualno". Vsak računalnik, ki si ga ustvaril je samostojen računalnik s svojim lastnim IP naslovom.
Kaj pomeni "mašino povezati s proxy strežnikom" mi ni jasno. Morda si mislil na spletni brkljalnik, morda na kaj tretjega.
Proxy vidi IP naslov zadnje NAT/PAT naprave, ki jo paket preide pri poti do njega, oziroma IP naslov odjemalca, če na poti ni NAT/PAT naprav.
Strežnik do katerega dostopaš preko proxy strežnika vidi IP naslov proxy strežnika.
Kaj pomeni "mašino povezati s proxy strežnikom" mi ni jasno. Morda si mislil na spletni brkljalnik, morda na kaj tretjega.
Proxy vidi IP naslov zadnje NAT/PAT naprave, ki jo paket preide pri poti do njega, oziroma IP naslov odjemalca, če na poti ni NAT/PAT naprav.
Strežnik do katerega dostopaš preko proxy strežnika vidi IP naslov proxy strežnika.
ABX ::
black ice: lepše opiši tvoj problem, ker ni nič jasno.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dve domeni z istim IPjemOddelek: Omrežja in internet | 2501 (1678) | c3p0 |
» | 1 PC > 2 ISP > 2 IP > 2 brskalnika z različnima IP istočasno onlineOddelek: Omrežja in internet | 2065 (1595) | SeMiNeSanja |
» | Domači Proxy?Oddelek: Omrežja in internet | 5243 (4275) | wungad |
» | Težave z LevelOne FBR-1403TXOddelek: Strojna oprema | 1375 (1255) | Duhec |
» | LAN-to-LAN over PPPOddelek: Pomoč in nasveti | 1123 (1002) | andi |