Forum » Programska oprema » Pomagite Q3arena
Pomagite Q3arena
Matic Ice ::
Dobr puslušte mam Q3Areno po mi je prjatu dal en dodatk (beta 2.0) se mi zdi in nenajdem nobenga na internetu za igrt pa tut k gram v Q3Areno na multiplayer mi ful šteka in mam ISDN da neboste mislili da mam zanič modem vleče mi s 64kb/s
Matic Ice ::
aja pa še to zakaj mi miška zamrzne koigram Q3 kot da se izklop pa nazaj vklop in mi nedela dokler ne restartam windosow help
reXor ::
A mas orig. CD al kasno shekano vertijo.
Ce jo mas si dup raj orig. CD kje spil vreden tega pol pa sam najnovejso verzijo nalozis (1.31) in ce hoces it igrat prek nata si dup se mod OSP (1.01-bo najbol) pol bos pa lohk spilu prek neta normalno.
Ce jo mas si dup raj orig. CD kje spil vreden tega pol pa sam najnovejso verzijo nalozis (1.31) in ce hoces it igrat prek nata si dup se mod OSP (1.01-bo najbol) pol bos pa lohk spilu prek neta normalno.
matic ::
Tisto ka ti mislsis (beta2) je 100% RQ3 (reactionQuake3) in se ni finala zunaj.. www.reactionwuake3.com (port aq2 v q3) Zato tut se ni nobenga igralca.. drugace pa za vecino serverjev za q3 rabis ORIGINAL cd, ker tam dobis svoj CD KEY in potem lahko igras.. cim se bos pojavil na kakem serverju s tem CD KEYem pa se kak tvoj kolega se bo zablokiru in si v riti..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Quake Champions (Quake 5) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17917 (8358) | scipascapa |
» | Quake 3 ArenaOddelek: Igre | 3264 (2468) | Sc0ut |
» | Quake 3 TAOddelek: Igre | 1748 (1243) | no at |
» | Quake IV - Multiplayer (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9286 (6060) | ERGY |
» | Q3Oddelek: Igre | 1361 (1222) | singular |