Forum » Kaj kupiti » Remote control
Remote control
antireal ::
Obstaja v keri trgovini kakšen IR ali bluetooth daljinski upravljalec za pc (s srejemnikom) ali karkoli podobnega?
lp
lp
Keemeen ::
Ce mas telefon z bluetooth ga lahko probas uporabljat kod daljinec.
Jaz sem to probal na iBooku G4 in z sonyericsonom K790i in stvar bi bila uporabna za kaksne predstavitve, z yojstikom od telefona premikas misko, ampak gre pocasi, na tipkah mas pa klik, desni klik, play, stop... mas tudi 3 razlicne nacine: presenter, Mediaplayer, desktop (funkcije so razlicne in drugace razporejene). To najdes pod entertainment/remote control.
U windowsih se nisem probal ker nimam blutootha na stacionarnem kompu, tam bi blo pa zanimivo za filme gledat
Pa ce mas moznost, probaj s kaksnim novejsim telefonom ki ma ze pospeskometer mogoce dobis ven wiii
Jaz sem to probal na iBooku G4 in z sonyericsonom K790i in stvar bi bila uporabna za kaksne predstavitve, z yojstikom od telefona premikas misko, ampak gre pocasi, na tipkah mas pa klik, desni klik, play, stop... mas tudi 3 razlicne nacine: presenter, Mediaplayer, desktop (funkcije so razlicne in drugace razporejene). To najdes pod entertainment/remote control.
U windowsih se nisem probal ker nimam blutootha na stacionarnem kompu, tam bi blo pa zanimivo za filme gledat
Pa ce mas moznost, probaj s kaksnim novejsim telefonom ki ma ze pospeskometer mogoce dobis ven wiii
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15015 (9314) | Trupl0 |
» | Dlancnik Fujitsu-Siemens Pocket Loox 610 BT/WLAN -osebno mnenjeOddelek: Strojna oprema | 2060 (1318) | Politik |
» | Nokia N8 vs Apple iPhone 4 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 26908 (24901) | MrX |
» | SonyEricsson P1i vs Nokia N95 8GBOddelek: Mobilne tehnologije | 3386 (2801) | Mare2 |
» | Kateri mobitel? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4226 (3663) | Gandalfar |