Forum » Pomoč in nasveti » samo šteka
samo šteka
mravla ::
prosim za pomoč. imam naslednje komponente:
- XP 1800+
- ABIT KT7
- 384 RAM-a
- Matrox G-400
- SB pci 128
Problem je sledeč, ko špilam katerokoli igro, mi čez kakšnih 5-10 slika zašteka. ko ga resetiram, mi windows XP napiše naslednjo napako za Matrox, v detajlih pa C:/WINDOWS/LogFiles/Watchdog/020703_2120_01.wdl
kaj bi lahko to bilo in kako naj ga spravim v delujoče stanje?
že vnaprej se zahvaljujem.
- XP 1800+
- ABIT KT7
- 384 RAM-a
- Matrox G-400
- SB pci 128
Problem je sledeč, ko špilam katerokoli igro, mi čez kakšnih 5-10 slika zašteka. ko ga resetiram, mi windows XP napiše naslednjo napako za Matrox, v detajlih pa C:/WINDOWS/LogFiles/Watchdog/020703_2120_01.wdl
kaj bi lahko to bilo in kako naj ga spravim v delujoče stanje?
že vnaprej se zahvaljujem.
SLOWWWeb.net ::
KT7,...a je ta plata sploh zmožna podpirat take procesorje?
Drugač pa AGP gonilnike cca.5mb najdeš na Viani strani
Drugač pa AGP gonilnike cca.5mb najdeš na Viani strani
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
podpira, sem naložil nov bios, te Via gonilnike imam neke gor bom malo pogledal, samo je vseeno kaj dam gor?
sem gledal ta LogFiles in ta ki šteka je ustvarjen danes, medtem ko so ostali od prejšnjih dni , kaj bi se zgodilo če bi to zbrisal, aja probleme pa že imam par dni nazaj?
sem gledal ta LogFiles in ta ki šteka je ustvarjen danes, medtem ko so ostali od prejšnjih dni , kaj bi se zgodilo če bi to zbrisal, aja probleme pa že imam par dni nazaj?
SLOWWWeb.net ::
Pred kakšnim dnem je bil vzrok za zmrznitev sisetma pri stranki v antivirusnem programu-norton.
Probaj izklopit protiviruni program.
Probaj izklopit protiviruni program.
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
pri meni verjetno ni to, ker nimam nobenega protivirusnega programa v mašini. sedaj iščem Via gonilnike 4,37, bom videl kaj bo -sedaj imam 4,38.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FTP win2003 server od IISja ?Oddelek: Omrežja in internet | 1708 (1708) | ArisD |
» | Internet Information ServicesOddelek: Programska oprema | 1817 (1471) | andrej |
» | Kako pravilno software-sko zamenjati grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1469 (1162) | Marjan |
» | GEFORCE 4 TI 4200 problem....!!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1619 (1169) | Trupl0 |
» | Pri zagono mi winxp frizneOddelek: Pomoč in nasveti | 960 (857) | BendeR |