» »

PC Plus, najboljša Slovenska računalniška spletna trgovina?

PC Plus, najboljša Slovenska računalniška spletna trgovina?

Mitja358 ::

Pozdravljeni,
tukaj pa odpiram temo o računalniški spletni trgovini PCPlus.
Jaz sem kupil pri njih že tretjič. Vedno popolnoma brez problema in z zelo ugodnimi cenami.
Nazadnje sem naročil danes ob 15.15 in GLS pobira pakete do 15.30 in jutri baje že dobim.
Mislim da je najboljša trgovina v Sloveniji.
LP!
Mitja
  • zaklenil: Zheegec ()

damek93 ::

Ja se strinjam s tabo sai, če samo pogledaš cene vidiš razliko od ostalih e-trgovin pa tudi z garancijo ni nobenih problemov kot npr. pri drugih.

ModriN96 ::

tut jst se strinjam s tem da so res tko kot se zagre. Dobave hitre in točne, reklamacije so hitr rešene, servisi tut kr vredu opravljeni...

Pa še sam kolektiv je zakon...to pa vem, ker z njimi sodelujemo ;)

tut jst se strinjam s tem da so res tko kot se zagre. Dobave hitre in točne, reklamacije so hitr rešene, servisi tut kr vredu opravljeni...

Pa še sam kolektiv je zakon...to pa vem, ker z njimi sodelujemo ;)

Z IVO-tom?

M-XXXX ::

In to ste rabili x let da ste pogruntali?>:D

Imajo dobre cene, garancijo rešijo hitro in učinkovito tako da pohvale tudi iz moje strani. Pa da IVO-ta ne pozabim pohvaliti:D

IVO-ta ne poznam... Nino Iljas pa ;) Fletna punca ni kej za rečt ;)

kitewing ::

Čestitke Acordu/Pcplusu za uspešno odprto temo.

Brane2 ::

IVO-ta ne poznam... Nino Iljas pa ;) Fletna punca ni kej za rečt ;)

Mogoče ni pametno, da navajaš na takem javnem mestu folk s polnim imenom in priimkom.

Nikoli ne veš, kaj se lahko kdo spomni in s tem škoduje folku, ki si ga mislil pohvalit...
On the journey of life, I chose the psycho path.

Moji nameni so dobri ja...tko da če si to kdo napačno jemle...je pa njegov problem.

Povem tko kot je ;)

IVo ::

Prosim, da se ne oblikuje mišljenje, da sem jaz odprl oz. naročil odprtje te teme, če pa že koga tema moti, prosim da jo zaklenete oz. zbrišete. Sicer pa hvala za pohvale.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: IVo ()

M-XXXX ::

Čestitke Acordu/Pcplusu za uspešno odprto temo.

Po tvojem mnenju ima lahko potem skoraj vsaka trgovina svojo temo, PC plus (s katerim kot kaže so/smo vsi zadovoljni) pa si ne zasluži pohvale? Oziroma lahko po tvojem mnenju vsako trgovino samo kritiziraš?

Potem če na tem mestu pohvalim Mimovrste me najbolje hitro skritizirat, ker trgovine pa ja ne moremo pohvaliti? (no: Vse pohvale Mimovrstam za odličen odnos, ter hitro posredovanje ter odpošiljanje izdelkov)

m-xxxx...brezveze se na take komentarje sploh ozirat ;)

Prosim, da se ne oblikuje mišljenje, da sem jaz odprl oz. naročil odprtje te teme, če pa že koga tema moti, prosim da jo zaklenete oz. zbrišete. Sicer pa hvala za pohvale.

IVo ni čisto nič tukaj prisostoval. Jaz sem se odločil da vidim če so drugi tudi tako zadovoljni kot jaz. In vidim da so same pohvale.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mitja358 ()

Šimpanz ::

Servis na Acordu dela super sploh tisti tipo Josip. Model nikoli ne komplicira.

Zheegec ::

Pritožbe in pohvale trgovin že imajo svojo lastno temo, sploh priporočam uporabo le-te, da se ne bodo spet začele debate o tem, da zaposleni v nekem podjetju hvalijo sami sebe, oziroma si delajo reklamo.

Lep pozdrav,
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Banalna vprašanja o strojni opremi PC-ja

Oddelek: Strojna oprema
141297 (955) charlotte
»