» »

Aero deluje gladko, Basic tema pa ne? P5q pro.

Aero deluje gladko, Basic tema pa ne? P5q pro.

ciZi ::

Nekaj dni se ubadam že z prav smešnim problemom. In sicer mi tako na Visti kot na Win 7 Aero tema laufa popolnoma gladko in b.p medtem ko mi Basic tema laufa zelo okorno in zatikajoče, kar je najbolj opazno pri minimiranju in maximiranju oken itd. Moja konfiguracija je;

Asus P5Q pro
Intel E8500 cpu
2x 2gb 1066mhz Apogee GT ram
Radeon 4350 (vem da je švoh, ampak kompa ne rabim za špile)
LC Power 550w psu
1x 320gb Seagate Barracuda ter 1x 200gb Seagate Barracuda disk

Seveda sem najprej poskusil z drugo grafično (7600gt ter 8800gt) ampak to problema ni odpravilo, pa tudi moja grafična deluje v drugem podobnem računalniku b.p. Nato sem še zamenjal napajalnik in rame, navsezadnje pa sem probal še z drugim procesorjem (q6600) tako da je ostala samo še plošča, kateri sem poskusil še updatat bios, ampak spet nobene razlike. Se komu sanja ka bi lahko tole bilo? Kakšna nastavitev v biosu ali defektna plata? Prosim za pomoč, ker kičastega Aera res ne uporabljam rad.

opeter ::

Kaj pa klasična tema? Tisto ti zavzame še manj placa.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Tudi pri klasični je ta problem.

mareSLO ::

Naredi reinstall viste. Ali pa restore na čas ko te to še ni zajebaval. Če bi bla defektna plata, bi te kej druzga zajebaval, ne pa taka malenkost. Kaj pa aero basic tema ? Tista bi bla zate če pravš da nemaraš svetlikajočih stvari. Potegni si dol tune up utilities, pa mal z tistim spucaj zadevo, še posebi registry, mogoče bo pa pomagal.

Reinstall sem naredil že min. 5x pa ne pomaga. :(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zanesljivost diskov tretjič: 4 TB najbolje, Seagate Barracuda katastrofalno (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Diski
10630326 (23261) Miha 333
»

Nakup namiznega PC-ja (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
564845 (4032) minex9
»

Nov računalnik [Gaming, Video editiranje] (strani: 1 2 3 4 )

18630152 (28354) lololmaker
»

Računalnik

202124 (1717) Riff

Več podobnih tem