Forum » Programiranje » [C#] Frekvenčna analiza
[C#] Frekvenčna analiza
_Ad0_ ::
Pozdravljeni,
preglavice mi povzroča preprosta zamenjava črk v besedilu.
Imam dva Lista objektov sortiranih po številu črk (SeznamCrkRef - v referenčnem besedilu; SeznamCrkSif - v šifriranem besedilo). Rešitev kot sem si jaz predstavljal, naj bi najprej zamenjala črke na vrhu seznama (torej tiste, ki se največkrat ponovijo) in tako naprej..
Torej, kaj je narobe z mojo kodo?
Lep pozdrav!
preglavice mi povzroča preprosta zamenjava črk v besedilu.
Imam dva Lista objektov sortiranih po številu črk (SeznamCrkRef - v referenčnem besedilu; SeznamCrkSif - v šifriranem besedilo). Rešitev kot sem si jaz predstavljal, naj bi najprej zamenjala črke na vrhu seznama (torej tiste, ki se največkrat ponovijo) in tako naprej..
Torej, kaj je narobe z mojo kodo?
string niz = textBox1.Text; string nov_niz = ""; for (int i = 0; i < SeznamCrkSif.Count && i < SeznamCrkRef.Count; i++) { char c1 = SeznamCrkSif[i].Crka1; char c2 = SeznamCrkRef[i].Crka1; for (int j = 0; j < niz.Length; j++) { if (niz[j]==c1) { nov_niz += c2; continue; } else if (niz[j]==c2) { nov_niz += c1; continue; } nov_niz += niz[j]; } niz = nov_niz; nov_niz = ""; } textBox1.Text = niz; textBox1.Refresh();
Lep pozdrav!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C#, TextBox in PopUp formaOddelek: Programiranje | 1104 (998) | MarCar |
» | C# ProblemOddelek: Programiranje | 1253 (1049) | joze67 |
» | problem v C#Oddelek: Programiranje | 1971 (1686) | dvojka |
» | C#, Dodajanje podatkov v Arraylist z GumbomOddelek: Programiranje | 2282 (2121) | Beezgetz |
» | Asp.NET Dodajanje TextBox-ov?Oddelek: Programiranje | 1464 (1313) | Mediator |