Forum » Operacijski sistemi » double boot (xp+98)
double boot (xp+98)
NewLife ::
Na sistemu (c:) imam XP-je. Na d: hočem gor dat še win98.
Problem je v tem, da ko sem dal gor 98 mi je "zjebal" boot. Z recovery console sem zadevo popravu (fixboot) sam zdej mi delajo spet samo XP-ji. Če startam 98 mi kao en error javi.
Vem, da zadeva dela če provo 98 gor daš pol pa šele xp-je. (se mi ne da še enkrat gor nalagat).
Problem je v tem, da ko sem dal gor 98 mi je "zjebal" boot. Z recovery console sem zadevo popravu (fixboot) sam zdej mi delajo spet samo XP-ji. Če startam 98 mi kao en error javi.
Vem, da zadeva dela če provo 98 gor daš pol pa šele xp-je. (se mi ne da še enkrat gor nalagat).
- premaknil: andrej ()
freejack ::
Z Win98 sicer že dolgo nisem, tko da nisem prepričan, sam mislim, da je bilo 1x govora, da so 98 izbirčni in hočejo bit na prvi partiticiji,.. Nisem prepričan, tko da se še mal pozanimaj.
andrej ::
1. res je najlaze ce das prvo win9x potem pa xp, ampak gre tudi drugace.
2. win9x ne rabis met na prvi particiji.
3. ce win9x instaliras kot drug sistem potem je najbolje da gres skozi xp repair proceduro in ne recovery console.
2. win9x ne rabis met na prvi particiji.
3. ce win9x instaliras kot drug sistem potem je najbolje da gres skozi xp repair proceduro in ne recovery console.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | boot.iniOddelek: Pomoč in nasveti | 1899 (1693) | Red_Mamba |
» | Boot.iniOddelek: Operacijski sistemi | 1065 (876) | CaqKa |
» | WinXP in nato še Win98Oddelek: Operacijski sistemi | 1299 (1182) | ToniT |
» | Formatiral WinME na C: in ne morem več v Win2k! HELP!Oddelek: Pomoč in nasveti | 995 (878) | freejack |
» | problem -> dual boot W2k/W98seOddelek: Pomoč in nasveti | 1017 (936) | Mr.B |