Forum » Pomoč in nasveti » subversion - commit mail
subversion - commit mail
bojanm ::
rad bi si nastimu da mi subversion poslje email ko se kaka zadeva komitne na svn...
sm naredu hook:
#!/bin/sh
REPOS="$1"
REV="$2"
/usr/share/subversion/hook-scripts/commit-email.pl --from xxx@gmail.com "$REPOS" "$REV" to@gmail.com
se kej manjka, ker se mejli ne posljejo... sm pa nastavu pravilno ovnerja in pravice za to skripto...
se neki mi ni jasn, kako ta "sendmail" sploh deluje... se mi dejansko email server laufa uzadi, al kako?
no k mi ni cist nc jasn, bi prosu za pomoc...
mam pa Ubuntu 9.04..
lp, Bojan
sm naredu hook:
#!/bin/sh
REPOS="$1"
REV="$2"
/usr/share/subversion/hook-scripts/commit-email.pl --from xxx@gmail.com "$REPOS" "$REV" to@gmail.com
se kej manjka, ker se mejli ne posljejo... sm pa nastavu pravilno ovnerja in pravice za to skripto...
se neki mi ni jasn, kako ta "sendmail" sploh deluje... se mi dejansko email server laufa uzadi, al kako?
no k mi ni cist nc jasn, bi prosu za pomoc...
mam pa Ubuntu 9.04..
lp, Bojan
BigWhale ::
Se skripta izvede? Daj v skrito
echo "I become death!" >> /tmp/foo.txt
in poglej ce se ustvari.
echo "I become death!" >> /tmp/foo.txt
in poglej ce se ustvari.
bojanm ::
skripta se poklice, sam datoteka se pa ne ustvati zaradi pravic... sam mi je to smesn... ker bi skripto mogu poklicat www-data, ki ma nastelane vse pravice...
BigWhale ::
Kako pa ves, da se skripta poklice? V /tmp imajo ponavadi pravico vsi pisati, ker je 777.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | email SMS alerts na mobiteluOddelek: Pomoč in nasveti | 4051 (1617) | Gunisms |
» | Mirc kviz bot (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 9971 (3754) | Xserces |
» | Gmail - obvestilo po smsOddelek: Omrežja in internet | 6973 (4990) | wiwa |
» | [Linux][OpenSuSe] SVN repozitorij na Windows shared folders in pravice za datotečni sOddelek: Operacijski sistemi | 1867 (1671) | 'FireSTORM' |
» | Pošiljanje datotek na mail - skriptaOddelek: Operacijski sistemi | 1255 (1164) | kekz |