Forum » Omrežja in internet » Router za routerjem
Router za routerjem
mih3cc ::
Pozdravljeni!
Imam problem, v moje obstoječe omrežje bi rad vstavil še en wireless router - skica željenega omrežja:
Router številka 1 imam nastavljen s Static IP opcijo, zanima pa me, kako naj nastavim nastavitve na routerju številka 2 (linksys wrt160n) ?
Da bi router št. 1 enostavno zamenjal z dvojko, ne pride v poštev - obvezno ga morem dodati zraven.
Hvala za pomoč
Imam problem, v moje obstoječe omrežje bi rad vstavil še en wireless router - skica željenega omrežja:
Router številka 1 imam nastavljen s Static IP opcijo, zanima pa me, kako naj nastavim nastavitve na routerju številka 2 (linksys wrt160n) ?
Da bi router št. 1 enostavno zamenjal z dvojko, ne pride v poštev - obvezno ga morem dodati zraven.
Hvala za pomoč
Zheegec ::
če je Linksys mora imeti nastavitev - access point mode.
Drugače pa mu pač izključiš NAT in podobne zadeve...
Drugače pa mu pač izključiš NAT in podobne zadeve...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
mih3cc ::
Podobne zadeve... a lahko malo bolj natančno prosim? :)
Drugače pa, kako tale acces point mode deluje in kje in kako ga nastavim?
Drugače pa, kako tale acces point mode deluje in kje in kako ga nastavim?
Samson ::
dej ddwrt gor in nastavi kot repeater al pa join-aj obstojece omrezje. vec bos nasel v helpu in forumih na njihovi strani: www.dd-wrt.com (nekaj ne stima za make povezavo)
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Crknil wrt54gl ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3213 (2171) | Daniel |
» | PROSIM za pomoč nastavitve routerja Linksys wrt54glOddelek: Omrežja in internet | 4202 (4083) | imagodei |
» | Kako povezati dva routerja?Oddelek: Omrežja in internet | 2308 (2159) | miki16 |
» | Brezžična dostopna točkaOddelek: Omrežja in internet | 2937 (2937) | MAX34216 |
» | Wireless router ali AP?Oddelek: Omrežja in internet | 2042 (1878) | pujsek_ |