Forum » Omrežja in internet » Prevajanje Mozille?
Prevajanje Mozille?
R0K ::
V slo. je že zelo veliko uporabnikov Mozille (ne samo na Linux-u ampak tudi na Win) in me zanima zakaj za vraga se še nobeneden ni vsaj spravil ali pa dal pobudo, da bi se šlo to prevajat. Seveda človek sam tega ne more ampak zdej nas/vas je večina končala s šolo (ok, par maturancev je še) in je zdej nekaj več caša kot ponavadi.
Sem pa bral že nekje kak to poteka. Ni tako zelo težko. Naj bojl pa mi bode v oči, da so nekatere države kot so Bosna, Makedonija, Jugoslavija že imajo svoje prevode.
Sem pa bral že nekje kak to poteka. Ni tako zelo težko. Naj bojl pa mi bode v oči, da so nekatere države kot so Bosna, Makedonija, Jugoslavija že imajo svoje prevode.
DavidJ ::
ne vem no.. meni se zdi, da so racunalniske stvari in programi v slovenskem jeziku lame.. nekako bol kul je, ce je to v anglescini..
zame.
zame.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
R0K ::
Sej imam tut jest Winse angleške oz. vse kar mam na rač. je angleško ampak vseen mi ne, da mira, da majo eni nekaj kar mi nimamo. Mormo met vsej zato, da se lohk pohvalmo .
Sicer pa vrjem, da Mozilla in nekega kroga userjev, ki jo poznamo nebo prišla prej, preden bo prevod. Ker itak majo vsi ti novi userji vse slovensko, če pa naletijo na angleško Mozillo pa mislijo, da so se na kumarco vsedl
Sicer pa vrjem, da Mozilla in nekega kroga userjev, ki jo poznamo nebo prišla prej, preden bo prevod. Ker itak majo vsi ti novi userji vse slovensko, če pa naletijo na angleško Mozillo pa mislijo, da so se na kumarco vsedl
JLP ::
Se že matram. Sam zadeve je res kr velik tko da gre bl počas. sploh pa zej k je bl mal cajta zarad izpitov pa še nekam preveč mrez je uzuni da bi se mi kej dal :)) Če se pa ker želi prdružt pa kr. Se ne branm. Se bo pol treba nekak razdlit dev pa počas že bo neki.
SloZilla
SloZilla
Live long and prosper!
madmitch ::
JLP, eno vprašanje zate ( in seveda tudi za ostale):
Kako naj mozillo prepričam, da mi bo dovolila dva accounta z istim username in pass. Uporabljam namreč alias in mi ga ne dovoli registrirati ker se pritožuje, da account s takim Username in Pass že imam.
Kako naj mozillo prepričam, da mi bo dovolila dva accounta z istim username in pass. Uporabljam namreč alias in mi ga ne dovoli registrirati ker se pritožuje, da account s takim Username in Pass že imam.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | domače omrežje in skupinaOddelek: Omrežja in internet | 1856 (1807) | guly |
» | Mojstri še enkrat Crossover povezava - POMOČOddelek: Omrežja in internet | 1979 (1537) | MrStein |
» | Bi si kdo preko FTPja in hitrega ADSLja izmenjaval legalne,.. file? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5245 (2980) | NevarHere |
» | multi user ftp accountOddelek: Izdelava spletišč | 1050 (909) | Roman |
» | Spremembe designaOddelek: Slo-Tech | 2047 (1409) | darh |