Forum » Pomoč in nasveti » CD-R problem po overburnu!
CD-R problem po overburnu!
Joze_K ::
Lite-on 16102B (16x10x40x) - sem overburnal 3 CDje ...
Jap - pol pa sledeče - sedaj ko vložim CD v enoto pa ta CDja zelo dolgo (po 20-30min) ne prepozna, le utripa zelena LEDka.
Včasih mi sploh ne prepozna CDjev, včasih mi jih prepozna toliko, da lahko berem vsebino, v NEROtu pa mi definitivno konča snemanje z napako - ne uspe posneti in CD naredi neuporaben za dodatno snemanje - prejšnji zapis se še da brati (mislim, da zato ker začne TRACK, pol ga pa ne zaključi...)
Sem naložil tudi novi FIRMWARE, kar je šlo gladko brez problemov, vendar se tudi po tem ni nič spremenilo.
KAJ mislite, a bi pomagalo kaj z ponovno naložitvijo sistema, ali kakšen drug nasvet? [:\]
Jap - pol pa sledeče - sedaj ko vložim CD v enoto pa ta CDja zelo dolgo (po 20-30min) ne prepozna, le utripa zelena LEDka.
Včasih mi sploh ne prepozna CDjev, včasih mi jih prepozna toliko, da lahko berem vsebino, v NEROtu pa mi definitivno konča snemanje z napako - ne uspe posneti in CD naredi neuporaben za dodatno snemanje - prejšnji zapis se še da brati (mislim, da zato ker začne TRACK, pol ga pa ne zaključi...)
Sem naložil tudi novi FIRMWARE, kar je šlo gladko brez problemov, vendar se tudi po tem ni nič spremenilo.
KAJ mislite, a bi pomagalo kaj z ponovno naložitvijo sistema, ali kakšen drug nasvet? [:\]
primozn ::
Hmm... A si ze slisal, da ti overburn lahko unici CD-R enoto...
Z overburn-om ni dobro pretiravat... verjetno je to krivo, mogoce pa je napaka bla ze na novem writerju, pa je pac predcasno crknil...
Probaj z garancijo, ce ti bodo dali drugega...
Z overburn-om ni dobro pretiravat... verjetno je to krivo, mogoce pa je napaka bla ze na novem writerju, pa je pac predcasno crknil...
Probaj z garancijo, ce ti bodo dali drugega...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zapisati 800MB CD v Neru?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1956 (1593) | Predator |
» | Nero in snemanje preko meje ....Oddelek: Programska oprema | 1505 (1257) | pagat34 |
» | 90 min CD ali več-ne prepozna!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 828 (767) | Dr_M |
» | V kolikšnem času vam posname poln 700MB CD? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5102 (4211) | Lime |
» | Smartbuy 90+ min (800+MB) CDji.... ha haOddelek: Kaj kupiti | 1931 (1434) | Ashrack |