Forum » Omrežja in internet » Problemcek k mi mori
Problemcek k mi mori
reXor ::
Nalozu sm KaZaA gor in mi vlece dol mp3 sam z 0.6 kb.
Mam USRB 56k Ekt in mi ponavadi vleze (ne u KaZaAju) z 5-6 Kb??
Kaj nardit?
Mam USRB 56k Ekt in mi ponavadi vleze (ne u KaZaAju) z 5-6 Kb??
Kaj nardit?
- premaknil: Gandalfar ()
Tody ::
Narediti nimaš kaj dosti. Razlog je da je na uni strani preveč zaseden "strežnik". Preveč ljudi dol vleče filete ali pa sam uporabnik toliko obremenjuje povezavo (probaj iskati tiste strežnike ki imajo 150+ banda).
Rešitev? V "zavihu" trafic desno klikni na file ki ga dl-jaš in klikni finde more sorces tako boš lahko imel srečo ali pa ne odvisno koliko je datoteka razširjena. Ustrajaj pri tem in mogoče ti rata. Drugače pa lahko napišeš msg temu uporabniku in ga povprašaš čemu ma slabo povezavo (:
Rešitev? V "zavihu" trafic desno klikni na file ki ga dl-jaš in klikni finde more sorces tako boš lahko imel srečo ali pa ne odvisno koliko je datoteka razširjena. Ustrajaj pri tem in mogoče ti rata. Drugače pa lahko napišeš msg temu uporabniku in ga povprašaš čemu ma slabo povezavo (:
reXor ::
Sm upostevu tvojo navodilo....sm ze prej prebrav Help pa je isto pisal in je kr dost pomagal......iz 1 kb/s na 6kb/s !!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | (pre)počasna povezavaOddelek: Omrežja in internet | 1313 (1070) | spader |
» | SiOL je nadgradil povezave v svet !Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 2338 (2253) | BigFoot |
» | arnes ali volja?Oddelek: Omrežja in internet | 1424 (1159) | |GrEgOr| |
» | Razlaga nekaterih osnov... mbit/s...Oddelek: Omrežja in internet | 2156 (1943) | MUC |
» | Neverjetno ali ne vem kajOddelek: Omrežja in internet | 1097 (881) | Spajky |