Forum » Strojna oprema » USB HUB problem
USB HUB problem
R O N I N ::
Imam Canyonovo pci kartico usb hub (krmilni čip VIA VT6202) in mi na nekaterih portih ne delujejo naprave, ki potrebujejo napajanje prek usbja. Sklepam, da je vzrok v power managmentu krmilnega čipa. Problem je ker na omenjenih portih ni primerne napetosti. V Manage-u sem uninstaliral vse usb kontrolerje, pa mi še vedno ne dela. Poskusil bom še odstranit kartico in jo ponovno vstavit, a imam z usb porti na matični na drugem računalniku podoben problem, zato bi rad poznal enostavnejšo rešitev. Je morda treba pobrisati kakšne registre ali kaj tretjega?
333333 ::
Ena rešitev bi bla da bi si nabavil USB hub z adapterjem oz z dodatnim napajanjem.
Spiritual
R O N I N ::
Pa saj se napaja prek reže, kar je povsem dovolj. Mislim, da je problem nastal pri nameščanju določenih usb gonilnikov, ker nekatere naprave na teh portih delajo brez problema. Samo ne vem, kje bi lahko te nastavitve gonilnikov resetiral.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik ne zazna prenosnega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3994 (3016) | Karen |
» | USB problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3204 (3016) | Xserces |
» | PC zmrzne že pri BIOS boot-uOddelek: Pomoč in nasveti | 1014 (859) | UNIVERZUM |
» | Kje dobiti usb razdelilec?Oddelek: Kaj kupiti | 4234 (2521) | SimplTech |
» | USB HUBOddelek: Strojna oprema | 1171 (1052) | AlchemY |