» »

do kdaj bi si moral dobit žensko

do kdaj bi si moral dobit žensko

1
2
»

mare_ ::

Saj veš, da se tipi staramo kot vino, tako da starejši kot si, več je šans ;)

BluPhenix ::

enska, ki napreduje na delovnem mestu, ne pridobiva na zazeljenosti. Sploh pa moski nocejo, da zenska zasluzi več kakor oni ali da ima ona pomembnejšo vlogo.


Ojoj kakšna bedarija. Jaz hočem, da moja ženska napreduje na delovnem mestu, ker hočem da pride na delovno mesto, ki si ga bo z leti prislužila, daa ne bo do konca svojega življenja opravljala dela, ki so pod pragom njenih sposobnosti. Mene ne briga, če moja ženska zasluži več kot jaz (to se je kaj precej časa dogajalo), prav je da dobi plačilo, ki si ga zasluži.

V razmerju je moski nad zensko ane. Zenske se cenijo po zunanjosti.


Če hočeš imeti nekaj za samo gledati, potem si kupi fotografijo. Gledanja se nekako "naveličaš", ko pa želiš o čem govoriti je presneto pomembno kako pametna je ženska s katero si. Pa kaj misliš, da moških ženske ne ocenjujejo po zunanjosti? Kje sploh živiš, v tovarni čokolade in smetane?

Jao kakšna razmišljanja bereš tukaj zadnje čase. Očitno nekateri izmed vas v ženski resno vidijo samo estetični podaljšek štedilnika.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

iskra ::

Moje izkušnje kažejo na dve opciji:
1.) Ko si mlad (ali manj mlad) se itak zaljubiš v vsako in ko se v eno resno zatreskaš, jo obdržiš in skupaj odraseta (matura, vpis na fax, diploma, služba, penzija). To je ta lepa varjanta, kjer te starši podpirajo od nule gor.
2.) Če v mladosti ni bilo časa ali sreče za spoznat "the one", si pač uredi življenje. Preseli se na svoje, najdi službo, kupi avto/motor/psa/fikus, začni prakticirati rutino (ista štacuna vsak dan, čik in kava na terasi, ...). Ko dosežeš točko, kjer lahko rečeš, da si dosegel vse ta glavno, je čas za sprostitev. Začneš malo mešat družbe -- enkrat greš ven s sodelavci, drugič s starimi kolegi, sosedi, na družinski piknik itd. Tu spoznaš ženske iz družb, ki so ti blizu in ni vrag, da ne boš našel kake za eno (pre)dolgo debato.

Druga metoda lahko izpade dokaj robotska/sistematična in hladna ampak s filtriranjem in spoznavanjem ter malce prilagajanja algoritmov vsakdanjega življenja lahko marsikaj dosežeš. Tudi srce ženske, za katero si prej bil običen konzerviran papak. In kaj ji lahko nudiš? Konstanto. Ker imaš že vse "doma" in popredalčkano. Ni se vama treba mučit z iskanjem financ za bajto in ostale zadeve, v katerih bitja drugega spola vidijo prihodnost, zanesljivost in varnost za svoje otroke. Postavi ji gnezdo in sama bo priletela :)
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.

;-) ::

Res da sem star 19 tako da nemorem govorit o nekih resnih zvezah in nekih daljših obdobjih, vendar zase vem da brez ne zdržim dolgo. Že od 17 leta ni bilo meseca da nebi mel katere, pa magar traja samo mesec dva ali več (ponavad okol pol leta zdržim).

To mi je kot nek del živlenja ko ga moraš nekako zapolnit (popoldan, vikendi itd. kaj hočeš delat) ko da ena konc ali ko se naveličaš pa spet ven pa iskat drugo...rutina že

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ;-) ()

Super Sonic ::

Jaz bi rekel, da je glavno vprašanje v tem, kdaj je čas, da osebno postanemo resni. V ljubezni si resen takrat, ko si sposoben žensko, ko mine zaljubljenost, ljubiti.

Resen moški vedno dobi žensko. In obratno. Vsaj tako jaz menim, po sedaj videnem. Sta pa, tako kot vedno, dve strani: po eni strani je dobro imeti čim kasneje resno življenje (žur, žur, žur, pa mladost, pa čim manj skrbi, etc.), po drugi pa ravno obratno, torej čim prej (da ne hodiš pri 55-tih na govorilne, nisi slep, gluh in mutav ko je mulc star 18 let, in nenazadnje imaš pri 45-tih še kaj od življenja, saj so otroci že postavljeni in lahko furajo življenje brez stalne kontrole).

Gre za popolnoma individualno vprašanje, vprašanje o tem, kako hočemo, da naše življenje izgleda.

Na oba naćina pa se seveda da preživeti.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

grex ::

No,.. obstaja še tretji način. Nimaš otrok.

bibip ::

Kakšno je vaše mnenje glede tega do kdaj (do katere starosti) si lahko tip dobi eno pametno žensko. Najbrž pri neki starosti ostanejo samo še ostanki - tiste ki jih nihče ni hotel.


Odvisno zakaj bi jo imel.

Pametna ženska je relativna stvar.

Ostanki? Kakšni ostanki? Saj so vsako leto nove polnoletnice. Zmeraj se kaj najde. Če boš gledal kaj drugi niso hoteli, ne boš nikoli imel svoje babe, ampak boš hotel imeti tisti "neostanek".

Eno si najdi, butl, da te spravi v red. (Pardon za izraz, ampak ne najdem boljšega.)

Utk ::

Za vsako palico raste rit.

bibip ::

Vsaka ključavnica ima svoj ključ. Je pa treba probat, če paše. >:D

Super Sonic ::

"No,.. obstaja še tretji način. Nimaš otrok. "

He, he, absolutno, ampak ta način na stara leta najbolj boli. Verjemi. Življenje prejmeš, življenje daš. Če temu ni tako, pride teta "psiha" na obisk.

Sicer se pa da tud tako preživet, se strinjam. V tem "modernem" svetu je tega čedalje več, bo pa zanimivo, ko bo prva generacija teh ljudi stara, kako bo to izgledalo. Kdo jim bo pomagal? Komu bodo pripovedovali svoje zgodbice? Komu kazali uspehe? In nenazadnje, komu bodo zapuščali lastnino? Najbrže kakšnim bližnjim sodelavcem ali pa sorodnikom (he, he).
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

Matako ::

Premalo naprej gledaš, generacija X je pač malo zabluzila - samo bo pa potem bolje - če ne drugega se bo stanje glede lastnine in zgodb malo prečistilo. To se mora zgoditi od časa do časa, da stvari ostanejo normalne.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

whatever ::

Ne bom se ženil, ne bom se kesal, ne bom se kesal, ne bom se kesal. Raj svoboden vedno bom ostal in se luštn mel.:D
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

BigWhale ::

Ne da se mi iskat zej, ker sem na telefonu. Kaj si pa mislil, da se s cerkveno poroko deli premoženje al kaj? Ko ženska pri tebi prijavi stalno prebivališče, začne teči rok 2h let.


Kot so ze za dolzino povedali, da ni to nujno dve leti, tudi za stalno bivalisce na skupnem naslovu ni nujno. :)

jype ::

grex> No,.. obstaja še tretji način. Nimaš otrok.

Potem je pa čez štirideset let tako kot na Japonskem, kjer prek 60% prebivalstva živi od pokojnin, ki jih mora zaslužit 30% prebivalstva, ki dela.

V večini resnih zvez so otroci itak prej ali slej na vrsti, če drugače ne gre jih par pač posvoji (čeravno je to pri nas zaradi administrativnih ovir praktično nemogoče).

SuperSonic> Jaz bi rekel, da je glavno vprašanje v tem, kdaj je čas, da osebno postanemo resni. V ljubezni si resen takrat, ko si sposoben žensko, ko mine zaljubljenost, ljubiti.

S tem se lahko kar strinjam. Žal to v vsakem primeru zahteva tudi nekaj požrtvovalnosti, kar je danes žal precej redka lastnost. Ko pride v zvezi do konflikta, se je pač treba znati zmeniti za kompromis, ki zadovolji oba, ali pa bo eden ostal nezadovoljen.

BluPhenix ::

Kot so ze za dolzino povedali, da ni to nujno dve leti, tudi za stalno bivalisce na skupnem naslovu ni nujno. :)


Nekaj takega ja. Par mora delovati kot par v vseh pogledih. Lahko daš prošnjo za izvenzakonsko zvezo ampak potem sledijo neka preverjanja, kolokviji z določenimi osebami in podobno, ki potrdijo da sta stranki res (oz. da res delujeta kot) par. Vsaj tako je bilo nazadnje, kos sem jaz preverjal. Skupno prebivališče 2 let ni nikakršen pogoj, še manj pa zagotovilo. Če je pomaga, nič več.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Ziga Dolhar ::

BluPhenix ... "zunajzakonska zveza" nastane ipso iure s trenutkom, ko so izpolnjeni zakonski pogoji. Ni nobenih "prošenj", "preverjanj", "kolokvijev" ali drugih formalizmov.

Če pa pride do spora o tem, ali gre za zunajzakonsko skupnost, pa seveda nastopi vprašanje dokazovanja.
https://dolhar.si/

T0RN4D0 ::

Ne da se mi vseh odgovorov brat, ampak bi reku takole. Če do 29tega leta nisi najdu nobene ki bi ti bla všeč, potem maš najbrž previsoka pričakovanja. Če še nisi mel resnega razmerja, ti svetujem da pogledaš kakšen rang nižje, in si nabereš malo izkušenj. Boš lažje razumel kako ženske razmišljajo, kaj jim je všeč, česa si želijo. Mogoče v kakšni punce ki ti sicer ni delovala popolna odkriješ super par zase, če ne pa se vsaj kaj novega naučiš in imaš večje šanse pri naslednji ženski.


PS: pametne ženske najbrž res ne boš najdu, ker je to mal protislovje :) Išči rajš kakšno lušno, prijetno, družabno, karkoli samo pametnih ne išči :)
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

AmokRun ::

PS: pametne ženske najbrž res ne boš najdu, ker je to mal protislovje :) Išči rajš kakšno lušno, prijetno, družabno, karkoli samo pametnih ne išči

Moja je pametna pa lepa.
Ne, nisem butast.:D

BluPhenix ::

Ziga hja to bi bilo treba malo raziskat, ker v zunajzakonski zvezi, naj bi imel enake pravice kot v zakonski. Ko sem hotel rihtati neke stvari za partnerko so rekli, da ne gre, ker nisva poročena, nato sem začel malo poizvedovati in takrat so mi povedali o vlogi ipd.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

BozidarB ::

Moja je pametna pa lepa.

vse je stvar okusa..

zenska more bit po pameti primerna tebi. če je premal je hudič, če pa preveč pa še večji.

BigWhale ::

PS: pametne ženske najbrž res ne boš najdu, ker je to mal protislovje :) Išči rajš kakšno lušno, prijetno, družabno, karkoli samo pametnih ne išči :)


A se ti hecas al so pr nas dejansko se res zivijo taki hlodi kot si ti?

T0RN4D0 ::

Hecam se. :)

čeprav- velik lažje najdem žensko ki je lepša od mene kot takšno, ki je "pametnejša" od mene :D
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

mojsterleo ::

zanimivo, da se pri 29 letih obremenjujes s takimi neumnostmi. predvidevam da te v to silijo starsi ali pa bliznja okolica, vendar zato ni treba na silo iskati partnerja.

koyotee ::

vprašanje je čisto na mestu: do kdaj bi si moral najbrž je ta datum ko bi moral že mimo :))

edit: type
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: koyotee ()

BlackHole ::

Pa si prepričan, da si jo želiš, žensko? Na čuden način sprejemaš osebne odločitve.
LP Marko

mcNusa ::

Hm... mogoče maš pa previsoke kriterije glede žensk? :) Mislim, da se je s tem brezveze obremenjevat, ljubezen pride, ko boš najmanj pričakoval...:D Samo zaradi pritiska družbe si pa tud ni treba iskat ženske... Lahko si pa najdeš moškega :)) (hec).

durrenmatt ::

Kakšno je vaše mnenje glede tega do kdaj (do katere starosti) si lahko tip dobi eno pametno žensko. Najbrž pri neki starosti ostanejo samo še ostanki - tiste ki jih nihče ni hotel.


prehitro ni nujno dobro, prepozno tud ne. Verjemi, zdaj je najboljši čas za to.:D

Invictus ::

Odvisno zakaj iščeš punco. Bi se rad ustalil ali samo prišel do rednega seksa?

Če bi se rad ustalil, ni panike. Je cel kup obupanih samskih 30 letnic. Za reden seks si pa pač najdeš nekaj karieristk, ki jim ni do ustalitve.

LP I.

c0dehunter ::

Lahko pa pogledas tudi z druge strani - zakaj pa bi sploh moral imeti partnerko, ce ne cutis nobene potrebe po tem? Ker druzba tako narekuje?
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

BigWhale ::

Si ze nasel? Ker zdaj je pa cas potekel. Zdaj si pa res vse zamudil. :>

nokia6310 ::

no, da še jst napišem svoje mnenje. bibip, ja načeloma vsak ključ paše v ključavnico, samo vprašanje je, če je pravi. Mislim, da se jst s tistim vicom, da je ženska kot šporget, fajn je, da jo maš ni pa je lahko okrog nosit, kar strinjam. V veliko zvezah namreč "prevladuje" prevelika ženska avtoritativnost in želja po oblasti. Zato pa, bog nedaj, ženski nikoli nebi oblasti dal, bi jo prehitro izkoristila! Potem pa so tu še vsi ženski čari od čustvenega izsiljevanja, do taktiziranja in zato dragi moji, hvala ne! Zato pa še dobro, da me ženske v takem smislu sploh ne zanimajo! Ok so tudi svetle izjeme samo poglejte si za hec nekaj oglasov in povsod bo vsebina iščem, hočem, nikjer pa dam, nudim. To ni ljubezen, ampak je egoizem v dvoje, tko nekako bi to jst opredelil. Pa, da me ne boste narobe razumeli, niso vse take, samo veliko jih pa žal je.

jype ::

nokia6310, I'm certain the feeling is mutual.

nokia6310> Pa, da me ne boste narobe razumeli, niso vse take, samo veliko jih pa žal je.

Saj danes je moderno otroka tako vzgajat. A je čudno, da so taki?

bibip ::

@nokia6310
Stvar je v temu, da se ti ni treba ženske bati, ženska se pa tebe ne sme. To je prvo. Potem mora pa isto veljati za spoštovanje, zaupanje, ... in vse, kar gre zraven. Pomembno je, da se pogovoriš. A ni dovolj. Moraš se tudi dogovoriti. To pomeni, da potem dogovorjeno drži. Oba se strinjata.

Če pa dopuščaš, da te ona "fura" ali pa ti njo, se boš pač "zajebal". Nekako velja, da dobiš kar daš.

Če pa si si eno dobil samo zato, da jo boš imel ali da jo boš potem okoli kazal, zasebno pa nič ne "klapa", potem sta pa že v "štartu" pogorela.

Dobiti jo je en problem, živeti z njo pa drugi. Pusti bedaste debate tistih, ki se hvalijo, kako podirajo vse povprek. S svojo izbrano žensko večina takšnih ne bo nikoli srečna, ker so se že na drugih "znucal".

Ne iščeš idealne ženske zase, ampak take, ki se ti bo malo prilagodila, ti pa njej. Ne pozabi, da ti izbiraš, ona izbere.

Tisti tvoj strah z nadoblastjo je pa nepotreben. Poveš, kaj ti ne paše. Poslušaš, kar njej ne paše. Potem pa dogovor. Velikokrat ni lahko. Ampak to je del tega. Tudi prepiri. Če se ti "jebe" za vse skupaj, se tudi skregal ne boš.

Skratka, pomagata si. Žena je tvoj najboljši prijatelj. Če ne, je to problem, ki ga morata sama rešiti. Je pa treba včasih marsikaj potrpet. Ni lahko. Je pa lažje, kot pa brez nje.

Edit: tipkarske...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bibip ()

krneki0001 ::

Ne vem, midva se ne kregava, so samo argumentirane debate iz obeh strani in po pretehtanju se potem skupaj odločiva za eno, vedno!
Res pa da se lahko o vsem pogovriva in vsakdo pove svoje probleme in jih vrže tudi na mizo, da se razkosajo na manjše in še manjše probleme.

Loki ::

Kakšno je vaše mnenje glede tega do kdaj (do katere starosti) si lahko tip dobi eno pametno žensko. Najbrž pri neki starosti ostanejo samo še ostanki - tiste ki jih nihče ni hotel.

do sedaj nisi imel nobene al kako?
I left my wallet in El Segundo
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Zakaj se ženske upokojujejo prej? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
648090 (6923) A. Smith
»

slovenke, hrvatice... (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8416831 (13380) Bob Rock
»

Hvala bogu, da nisem ženska!

Oddelek: Loža
302431 (1378) _marko

Več podobnih tem