Forum » Zvok in slika » Obstaja pooblaščeni servis Medion?
Obstaja pooblaščeni servis Medion?
aljosa20 ::
LP!
Imam avtoradio znamke Medion,in iščem pooblaščeni servis za to znamko,vendar ga ne najdem.Ali sploh obstaja v Sloveniji?
Hvala!
Imam avtoradio znamke Medion,in iščem pooblaščeni servis za to znamko,vendar ga ne najdem.Ali sploh obstaja v Sloveniji?
Hvala!
Aha,v Hofru to prodajajo,se bom malo pozanimal.Potem mora biti tudi servis verjetno.Hvala za enkrat.
Samson ::
Za dolocene izdelke ki se prodajajo v Hoferju so servisi v sloveniji. Vsaj za MisterTool orodje velja.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Jaz bi rabil konektor za avtoradio(tisti,ki gre v radio),in se mi zdi da ga ne bom nikjer drugje dobil,kot pri pooblačenem serviserju za avtoradie Medion.Samo problem bo dobiti ta servis.Se bom malo pozanimal v Hoferju.
LP!
LP!
WamPIRe- ::
Lahko poslikaš avtoradio za kakšen konektor naj bi šlo?
Z večino radii, s katerimi sem se ukvarjal, so imeli euro priključek oz. sem na izhodne kable namestil euro priključek, ki pa ga dobiš v vsakjem Big Bangu.
Z večino radii, s katerimi sem se ukvarjal, so imeli euro priključek oz. sem na izhodne kable namestil euro priključek, ki pa ga dobiš v vsakjem Big Bangu.
Lahko poslikaš avtoradio za kakšen konektor naj bi šlo?
LP!
Saj je evro priključek,ampak jaz potrebujem prou tisti konektor,ki pride direktno v radio,za naprej se pa potem poveže z evro konektorjem,res je.Če bo pa potrebno bom pa tudi poslikal,ni problema.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vezava novega avtoradija v star avtoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13673 (2321) | cerial |
» | vw golf v - avtoradioOddelek: Na cesti | 8039 (3846) | no comment |
» | Priključitev avtoradiaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5216 (4945) | dottor |
» | PSU in avtoradioOddelek: Zvok in slika | 3027 (2689) | xxurban |