Forum » Igre » Dirkačina
Dirkačina
tt2 ::
Hmm, zanima me če je kakšna dobra dirkačina potem, ko je nfs odtaval v temo. res meni je bil nfsu (prvi del) best game ampak potem naprej pa samo tone in tone, vedno slabše, ker sem igral samo to igro ne poznam nobenih drugih. je pa res, da mi niso ql igre, ki se dogajajo na stezah, kot so f1, moto gp, nascar ali kaj je že ta ameriški, ampak imam rad take ki se dogajajo prosto na cestah :D
-ninja-91- ::
men se oba, Grid in Test Drive Unlimited zdita super. Odvisno od tega kaj ti je bolj všeč, dirkanje z dirkalniki al norenje z serijskimi avtomobili (in prototipi) po res lepem havajskem otoku.
Meizu ::
GRID je ful bolj eleganten kot pa TDU. Tudi meni sta oba všeč, pa vendar je GRID malce bolj smooth in dinamičen.
Meizu ::
Ja samo grid je vožnja po zaprtih stezah,ni prosto kot pr tdu.
Ja sam ok, so proge takšne da skoraj niso kot proga. No nekatere so, ampak tisti dueli, pa kakšni drifti, so lepo na "prostem".
laught ::
ja no to ja.aja pa pozabo sem omenit, da pride zaj čez 2 dni, burnout paradise ultimate box, tut dirkaš po prostem,pa avte razbijaš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC Volan in avtomobilska igra (strani: 1 2 3 )Oddelek: Konzole | 15081 (5921) | phnj90 |
» | Need for speedOddelek: Igre | 6416 (5588) | bambam20 |
» | Test Drive Unlimited 2 - TDU2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 27238 (17664) | BorutK-73 |
» | Dirka za otroka 6 letOddelek: Igre | 2452 (1864) | opeter |
» | Need for Speed: Shift, Nitro & World Online (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 13443 (9668) | thebaloh |