Forum » Programska oprema » Program
Program
XmanX ::
Vem Da Je To Butasto uprašanje
Ali Obstaja Kašen Program Kakor U Tem Video Uglavnem Bi Rad Da Bi Program Zahteval geslo katerega bi upisal in bi se čez cel enkran napisalo mare ali pa kej druzga in bi nalagalo potem pa bi pokazalo nevem kašno datoteko ali pa kaj še enkrat se opravičujem za butasto uprašanje
Ali Obstaja Kašen Program Kakor U Tem Video Uglavnem Bi Rad Da Bi Program Zahteval geslo katerega bi upisal in bi se čez cel enkran napisalo mare ali pa kej druzga in bi nalagalo potem pa bi pokazalo nevem kašno datoteko ali pa kaj še enkrat se opravičujem za butasto uprašanje
Nikoli ne obupaj saj je tukaj Slo-Tech
OmegaBlue ::
Login screen za KDE/Gnome ;)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Oprosti Ampak Oba Sem Potegnu Pa Niker Ni Nobene Datoteke za inštalirat
In vse to kar ste napisali kako naj inŠtaliram ali odprem ali karkoli Že povej mi navodila prosim če lahko
Zgodovina sprememb…
- polepsal: OmegaBlue ()
Ja to pa odpre pa se super zgleda sam napise nej ne spreminjam imena pa k kliknem ok se program zapre wtf
Ja dela in napiŠe run ali se da narediti da bi mi pokazalo nevem neke datoteke pa da jih potem lahko odprem
Zgodovina sprememb…
- polepsal: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | netbook se mi sam od sebe resetira BSODOddelek: Pomoč in nasveti | 1142 (1109) | neeno |
» | Windows 7 in brezžična povezavaOddelek: Omrežja in internet | 2987 (2398) | Berni_01 |
» | Gmail ne dela!Oddelek: Pomoč in nasveti | 6295 (4941) | KoMar- |
» | Windows vista in wireles routerOddelek: Omrežja in internet | 1278 (1099) | 5er--> |
» | Bližnjica v ISO-tuOddelek: Programiranje | 1012 (840) | Orbit89 |