Forum » Pomoč in nasveti » Program za izris kopalnice Visoft?
Program za izris kopalnice Visoft?
thebaloh ::
Lep pozdrav!
Imam program Visoft Premium, ta program se uporablja za izris kopalnic in izračun ploščic itd...
Imam pa problem da mi noče delat, program mi je na nekaterih računalnikih deloval vendar na tem ki ga uporabljam sedaj,
pa nikakor noče zalaufat?
Je mogoče kaka forav kaki datoteki al kaj?
Če je kdo imel podobne težave naj mi prosim pomaga!
Dodal bom slikco ki jo program izpiše ob erroru!
Imam program Visoft Premium, ta program se uporablja za izris kopalnic in izračun ploščic itd...
Imam pa problem da mi noče delat, program mi je na nekaterih računalnikih deloval vendar na tem ki ga uporabljam sedaj,
pa nikakor noče zalaufat?
Je mogoče kaka forav kaki datoteki al kaj?
Če je kdo imel podobne težave naj mi prosim pomaga!
Dodal bom slikco ki jo program izpiše ob erroru!
- zaklenil: gkovac ()
marsovcek ::
Original ali crack? Kolikor vem, je skupaj z originalnim programom prišel nek USB ključ, ki je moral biti v računalniku, da se je program hotel zagnati.
thebaloh ::
Ja drugače je Crack verzija
ViSoft.Premium.v2007.04.DVD.MULTiLANGUAGE-SHooTERS (točno tale)trako ali tako se crack verzijo smo to da dobit!
Točno ta verzija tudi deluje na nekaterih računalnikih!
Prebral se m da deluje brezproblema na Visti ,,kako se izklopi spO3 pri wx-jih mogoče jih pa to moti, gotov se da samo odstranit ampak primeni so bili že integrirani sp03 tko da če se da bi blo treba kaj spremenit pri programu Visoft (kako zagonska datoteka)?
ViSoft.Premium.v2007.04.DVD.MULTiLANGUAGE-SHooTERS (točno tale)trako ali tako se crack verzijo smo to da dobit!
Točno ta verzija tudi deluje na nekaterih računalnikih!
Prebral se m da deluje brezproblema na Visti ,,kako se izklopi spO3 pri wx-jih mogoče jih pa to moti, gotov se da samo odstranit ampak primeni so bili že integrirani sp03 tko da če se da bi blo treba kaj spremenit pri programu Visoft (kako zagonska datoteka)?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: thebaloh ()
gkovac ::
problem rešen... kupi original program
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Resetiranje Win7/10 login passwordaOddelek: Pomoč in nasveti | 1607 (1184) | Yacked2 |
» | Psp firmware PspOddelek: Konzole | 2744 (1923) | BananaBoy |
» | css menu v IEOddelek: Izdelava spletišč | 1230 (1008) | pitagora |
» | TarokOddelek: Igre | 7356 (6698) | Steinkauz |
» | Ubisoft bo opustil StarForce zaščitoOddelek: Novice / Varnost | 4249 (3406) | Mirč |