Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti Big Tower
Kje kupiti Big Tower
jerry2000 ::
Prerasel sem svoj MIDI tower, zato me zanima, kjer bi lahko kupil Big Tower? Se splača dati 30 jurjev za Open, klasični Big Towerji so 15.000 SIT. V Sloveniji kaže itak ni kakšne izbire ohišij...
Kakšna ideja?
Jerry
Kakšna ideja?
Jerry
Leo ::
Enga sem vidu tud na Redrat-store.com od Anteca, sam so kar dragi ( sicer z 400 w napajalnikom)
tha_man ::
Varianta je tud tavelik model od Chiefteca, ki je sicer popolnoma enak kot Antec. Dobiš jih brez napajalca, če le-tega že imaš.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
jerry2000 ::
Sem gledal tega Chefteca, ja... V testu na Slo-techu piše, da je z 340W napajalnikom, Mlacom pa ga ima brez napajalnika, kar znese 29.000 SIT, kar ni ravno malo.
V čem so pa ohišja Big Tower za 15.000 SIT, ki jih vsak prodaja slabša od specializiranih (nad 30.000 SIT?) Ali notri ni prostora za več kot 3 3.5" enote, ali ni lukenj za vente ali kaj?
Jerry
V čem so pa ohišja Big Tower za 15.000 SIT, ki jih vsak prodaja slabša od specializiranih (nad 30.000 SIT?) Ali notri ni prostora za več kot 3 3.5" enote, ali ni lukenj za vente ali kaj?
Jerry
AngelOfDeath ::
Pri cenejših moraš kar precej preuredit ker majo zelo slabo skup nareto :(
Sem lastnik enega ker tedaj še ni blo drugih sem pač moral navaadnega vzet :(
sn pa ga dobil za 12k :)
Sem lastnik enega ker tedaj še ni blo drugih sem pač moral navaadnega vzet :(
sn pa ga dobil za 12k :)
Maniac ::
WWW.EVENTUS.SI (al pa .com)
Tukaj sem jast kupil svojga za pičlih 20 tisočakov s 300W napajalnikom in je čist ok!
poglej še pr www.electra.si (al pa .com)
Tukaj sem jast kupil svojga za pičlih 20 tisočakov s 300W napajalnikom in je čist ok!
poglej še pr www.electra.si (al pa .com)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero ohišje in napajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1690 (1391) | gfighter |
» | Kupovanje računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1605 (1462) | frenk |
» | Chieftec mogoce tudi ni vse... ;-)Oddelek: Kaj kupiti | 1792 (1109) | s5cougar |
» | kaj se bol splača?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1082 (798) | sirotka |
» | Nasvet glede nakupa ohišja...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1299 (1139) | TheHijacker |