Forum » Igre » GTA 3 SAVEGAME !
GTA 3 SAVEGAME !
Heisenberg ::
Danes sem zagnal GTA3 pa ni bilo vec savegames ?!?!?!?
noja v glavnem nekoga bi prosu ce mi poslje svoj fajl, ostal sem po tisti nalogi ko je potrebno prevzeti oborozen transport in ga pol nekam odpeljat, lahko pa tudi kje od tam dalje...
hvala !!!!!!!!!
noja v glavnem nekoga bi prosu ce mi poslje svoj fajl, ostal sem po tisti nalogi ko je potrebno prevzeti oborozen transport in ga pol nekam odpeljat, lahko pa tudi kje od tam dalje...
hvala !!!!!!!!!
Mr.B ::
Tam ko se takoj na začetku greš preobleči , lahko shranjuješ igro.
Čeprav se meni sicer dogaja to , ko shranim in ko grem znova igrati igro pa izberem shranjeno igro , se mi skrešera. Sem pa rešil nekako , tako , da grem na začetku na novo igro , potem pa ko sem že v igri pa izberem load , in dela bp.
Čeprav se meni sicer dogaja to , ko shranim in ko grem znova igrati igro pa izberem shranjeno igro , se mi skrešera. Sem pa rešil nekako , tako , da grem na začetku na novo igro , potem pa ko sem že v igri pa izberem load , in dela bp.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Heisenberg ::
jaz ze vem kje se shrani
problem je v tem da se zagnal igro in ni bilo vec SAVEGAMES !!!!
zato naprosam enga da mi na email poslje savegame, od navedenega levela naprej...
LP
tyra@email.si
problem je v tem da se zagnal igro in ni bilo vec SAVEGAMES !!!!
zato naprosam enga da mi na email poslje savegame, od navedenega levela naprej...
LP
tyra@email.si
DeLonghi ::
Ufff..jaz mam nekaj savegames-ov. samo ne vem tocno kaj mislis z transportom...si v drugem mestu pri kateri (priblizno) nalogi?
..................................
Zbogom in hvala za vse ribe
D.A.
Zbogom in hvala za vse ribe
D.A.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako shraniti napredek igre?Oddelek: Igre | 827 (580) | Lojzze |
» | Landwirtschafts-Simulator 15 / Farming Simulator 15Oddelek: Igre | 7400 (4314) | Riff |
» | Gta san andreas kodeOddelek: Igre | 15718 (4155) | Cold1 |
» | Je PC resnicno _the_ platforma za igre?Oddelek: Igre | 1536 (1095) | Tr0n |
» | medal of honor:aaOddelek: Igre | 859 (764) | R33D3M33R |